| sony_3373 a întrebat:

Am 15 ani sunt baiat si inainte de a face ceva ce nu ar trebui as vrea sa va intreb ceva:Mi-a crescut par la barbie ok, e ceva normal, dar nu-mi place cum arata si imi mai face si cosuri... ce ziceti sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sebyzuq a răspuns:

Poi sa-ti raspund asa spre binele tau eu zic sa nu te faci pentru ca o sa ai timp sa te tot barberestimai incolo si o sa te saturi de barberit... dar acum cat ink e mic si ineficient a putea sa mai astepti unpik chiar daca iti ies cosuri sa stii ca e tipic varstei sa-ti iasa, asta inseamna ca corpul tau e in schimbare.si eu am avut probleme cu barberitul o perioada, si mie im iesheau cosuri ori ca ma faceam ori ca nu, asa ca am avut rabdare si acum nu mai am,. dar totul ramane la alegerea ta cum crezi ca e mai bine! bafta

5 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

E normal si tipic varstei. Tu ce zici ca e mai bine sa ai grija de estetica ta sau sa mergi cu firele alea asa? Da cu lama doar acolo unde e nevoie nu te apuca sa dai pe toata fata pentru ca iti va creste mai mult.Asta este trebuie sa ne ingrijim chiar daca exista consecinte.

| denismaria92 a răspuns:

Da-l jos laughing
faci ceea ce crezi tu ca e mai bine :d

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te barbieresti.