| aaaalexa a întrebat:

cat e normal sa tii o branula in >mana? eu am in mana dreapta culoarea: albastra dar scriu cu stanga. dar cat e indicat? sa tin in mana? o am de marti seara de pe la ora 2:30 noaptea sau 3... cine stie neaparat funda...
P. S: am avut o tox-infectie alimentara

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Cât timp e nevoie. Acea branulă ţi-a pus-o cu siguranţă un doctor şi atunci când nu vei mai avea nevoie de ea pur şi simplu ţi-o va scoate. Nu este niciun motiv de îngrijorare, branulele nu sunt deloc dăunătoare...

2 răspunsuri:
| BabyBlue_1099 a răspuns:

Depinde ce ai.
De regula o ti cat ai nevoie...
Am avut si eu, oata am tinut-o o saptamana si o data 4 zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa o ti cat e nevoie, de obicei pana iti trece boala pe care o ai nu e nici o problema si nu are cum sa se infunde atata timp cat are contact direct cu sangele pentru ca circula prin vene sangele nu sta pentru a se forma cheaguri.asa ca nu te speria in cazul asta o ti pana la terminarea tratamentului cel mult o saptamana daca nu e mai grav ce ai? ce tratament ti-a administrat doctorul?