| IonDistrugatorul a întrebat:

Bună TPU, de 6 luni trec printr-o depresie, trăiesc niște sentimente grele de care nu pot scăpa. Nopțile mi se par foarte lungi din cauza faptului ca nu pot dormi (insomnii). Am încercat tot felul de pastile, antidepresive, Xanax, si chiar substanțe interzise, chiar și după tot la fel ma simțeam. Am încercat sa merg și la psiholog dar am renunțat din cauza lipsei de fonduri. Va cer ajutorul pentru ca sunt aproape de a face ceva ce cred ca o sa regret. Mulțumesc pentru răspuns, dau fundă!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Donsavas a răspuns:

În primul rând, nu dispera! Nu e nimic ce nu poate trece. Sa stii ca moartea nu ti va aduce fericirea de care ai nevoie. Tot aici o găsești. Dar da, inteleg cat de greu este să nu dormi si ca asta te poate face sa te simti mai rau, de aceea iti recomand sa apelezi la 112 cand nu poti adormi deloc. Ai nevoie de somn si acestia iti pot da injectabil un somnifer. Sentimentele acelea grele vor trece cand vei invata sa le depășești, cand iti vei gasi alți oameni, alte ocupații în viata ta. Stând si nefacand nimic vei avea parte de 0 stări bune.