| SyL3nT a întrebat:

Implinesc 15 ani anul asta si mi-am ras mustata din cauza celor din jur! (si imi si statea si foarte rau zici ca eram un cocalar)
Ce ziceti am facut ceva rau sau bun?
P.S : M-am ras cu bigu pe uscat adica fara spuma fara nimica --simplu-- (daca m-am ras pe uscat tot va creste repede? )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SweetChild1 a răspuns:

Dacă arătai ca un cocalar înseamnă că ai făcut bine că te-ai ras. Nu cred că există mulți oamenii care adoră cocalarii... Dacă te-ai ras tot îți va crește după un timp fiindcă ești băiat și așa este pubertatea asta. Totuși dacă vrei să mai repeți acest lucru e mai bine să folosești o spumă, că poate vei face o iritație. Tu doar ai grijă să te îngrijești și să nu arăți ca un cocalar. Sper că ți -am fost de folos, iar dacă te-am ajutat aștept funda.

5 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Eu abia la 17 ani mi-am ras mustata, dar depinde, la unii creste mai repede, la unii mai des, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e o rusine si eu imi rad mustata si am tot 15 ani

| KateMiddleton a răspuns:

Uite,daca tie iti placea cum iti statea cu mustata n-ai decat s-o porti.Nu lua in consideratia parerea celor ce te incinjoara, ea e schimbatoare.Ei au un stereotip, ca cei de 15 ani n-ar trebui sa poarte musteata, e prea devreme si alte chestii. Poarta-ti mustata daca iti place si vei observa in scurt timp ca le va placea si celor din jur.
bafta!

| Bucur_Emil_1997 a răspuns:

De crescut oricum o sa creasca acu depinde de hormonii din corpul tau! Depinde de la persoana la persoana.

| Kraxiss a răspuns:

Foarte bine ai facut, si eu fac 15 ani luna aceasta, abia astept, nu este un lucru rau, nu creste asa repede, este normal acestei varste. Bafta!