| alinutastraub a întrebat:

Buna, TPU!
Maine trebuie sa merg sa imi fac analizele si nu pot sa ies afara. Imi trebuie neaparat in seara aceasta. Cum pot face sa ies repede? Va rog mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dupa analize poti iesi afara, nu are nici o legatura

| alinutastraub explică (pentru RAY):

Imi trebuie pentru analize. Trebuie proba pentru coproparazitologic.

Răspuns utilizator avertizat
| alyyyyy2018 a răspuns:

Pentru a avea scaun, foloseste supozitor cu glicerina. De obicei la analize e mai importanta urina sa ai, decat scaunul. Dar daca trebuie neaparat, foloseste supozitor. Multa sanatate.

| alyyyyy2018 a răspuns:

Daca recoltezi azi, trebuie sa ti la frigider pana duci la laborator. Daca recoltezi dimineata, duci direct.

| alinutastraub explică (pentru alyyyyy2018):

Da, stiu ca trebuie sa il tin la frigider. Doar ca de dimineata nu am timp si trebuie acum. Si nu vreau sa folosesc supozitor.

| alyyyyy2018 a răspuns (pentru alinutastraub):

Cand am dus pentru fetita mea, a zis doctorul sa ii pun supozitor dimineata sa duc din ziua aia.
Alta varianta nu stiu, decat asteptarea happy

| dewymelly a răspuns:

Utilizați supozitorul - sunt stimulanți ușoare destinate utilizării în ocazii ca acesta.