| PijamalinaSatină a întrebat:

Bună tuturor, peste câteva zile urmează să merg la prima mea ședință de Psihiatrie, (ma confrunt cu anxietate severă), este un cabinet privat și aș dori să știu dacă pot lua cu mine o pereche de pijamale si acolo să mă schimb, deoarece mă simt mult mai bine confortabil în pijamale, așa petrec timpul și acasă!
Dau Fundă la cel mai frumos răspuns! ????????????????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Daca vrei sa te interneze pe sectia dilai ia pijamale la tine.

| darrio2007 a răspuns:

Dacă acasă ai fi stat in pielea goală ce ai fi făcut?

| 9PM a răspuns:

Ba ce troll obosit ești.

| aizen0567 a răspuns:

Sa fiu sincer cu tine nu pare cea mai buna idee, e o diferente intre psihiatru si psiholog daca te duceai la psiholog te putea intelegea de aceea e si acolo sa te consilieze si sa te ajute, nu te-ar fi judecat, dar psihiatrul in schimb e in pozitia sa ca sa-ti ofere tratamente sau sa decida daca trebuie sa fi internat/ă, cel mai bine ar fi sa eviti prescriptii pentru droguri ce pot crea dependenta.

| Misteriosul333 a răspuns:

Ești nebunache, dlimache, sau trollache la fel ca Andrei.

| angel6lust a răspuns:

Eu zic să mergi direct în costum de baie, poate-l seduci și pe psihiatru day dreaming.

| PijamalinaSatină explică:

Vă mulțumesc, mai bine nu mai întrebam și făceam singură ce credeam, mai rău mi-ați făcu!

| Cresta a răspuns:

Pe bune?
Daca e adevarat ce intrebi, ia-ti tot ce-ti trebuie pentru internare.

| RaluAngel8722 a răspuns (pentru PijamalinaSatină):

Te duci îmbrăcată normal, tu ii povestești ce ai experimentat ciudat, psihiatrul identifica simptomele, îți dă tratament. Dacă vrei discuții lungi, o sa le ai cu psihologul, nu cu psihiatrul.

| PijamalinaSatină explică (pentru Cresta):

Dar nu ma internez, merg doar la primul consult și am cerut sfatul vostru si voi ma luați la mișto?