anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tuturor! Sunt băiat și am 22 de ani și urmează să îmi fac circumcizie săptămâna aceasta. Este careva dintre voi care si-a făcut circumcizie la vârsta asta și ar fi dispus să îmi răspundă la câteva întrebări și să îmi dea căteva sfaturiîn privat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce vrei sa faci asta?

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Din motive religioase. Sunt obligat

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Din motive religioase indicat era sa o faci la o varsta frageda.
Dar este doar parerea mea.

| Ka0ru a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu te obliga nimeni! laughing)))))
Esti spalat pe creier? Ce ai? Da-ti cu reveneala.

Daca la vârsta asta m-am convertit nu aveam cum sa o fac cand am fost mic

| anonim_4396 explică (pentru Ka0ru):

Nu sunt primit la rugăciune la moschee, ceea ce nu e bine.

Asa e.

La moschee, te-ai convertit la musulmani?

| Ka0ru a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă o religie te pune să te mutilezi, aia nu e bine. Te poți ruga la cine vrei tu oricum și oriunde, nu te mai lua după lunaticii ăia. Mâine poimâine o să te oblige să te însori cu vreo copilă de 14 ani că așa "e bine la ei".

| anonim_4396 explică (pentru Ka0ru):

Ce mutilare e acum daca te pune sa iti dai o banală pielea? Milioane de bărbati sunt asa din tările musulmane si inclusiv din America si nimeni nu se plange ca e mutilat

Da, si trebuie sa particip la rugaciuni dar sunt conditionat de circumcizie. Nu e vorba ca m-au dat afara de la moschee dar mi-au explicat importanta circumciziei, e legamantul cu Allah. La dimineața sunt programat

| doctorandus a răspuns:

Zergiu are dreptate.

| gabicoo a răspuns:

Nu prea cred că vei primi răspunsuri serioase. Totuși există un user care se pretinde a fi serios. Vezi poate îți răspunde el. Pare să fi trecut printr-o experiență asemănătoare cu a ta.

| angel6lust a răspuns:

Ești evreu?

| Zergiu a răspuns:

Tati, daca nu ai motive religioase, culturale sau medicale, te sfătuiesc să NU faci așa ceva. Prepuțul are rolul de protejare a glandei, pe lângă faptul că o să fie deosebit de inconfortabil, îți afectează terminațiile nervoase, chestie care poate duce la plăcere scăzută în timpul unei partide de sex.

| anonim_4396 explică (pentru Zergiu):

Din motive religioase. M am convertit la islam