Din motive religioase. Sunt obligat
Din motive religioase indicat era sa o faci la o varsta frageda.
Dar este doar parerea mea.
Nu te obliga nimeni!
)))))
Esti spalat pe creier? Ce ai? Da-ti cu reveneala.
Daca la vârsta asta m-am convertit nu aveam cum sa o fac cand am fost mic
Nu sunt primit la rugăciune la moschee, ceea ce nu e bine.
Asa e.
La moschee, te-ai convertit la musulmani?
Dacă o religie te pune să te mutilezi, aia nu e bine. Te poți ruga la cine vrei tu oricum și oriunde, nu te mai lua după lunaticii ăia. Mâine poimâine o să te oblige să te însori cu vreo copilă de 14 ani că așa "e bine la ei".
Ce mutilare e acum daca te pune sa iti dai o banală pielea? Milioane de bărbati sunt asa din tările musulmane si inclusiv din America si nimeni nu se plange ca e mutilat
Da, si trebuie sa particip la rugaciuni dar sunt conditionat de circumcizie. Nu e vorba ca m-au dat afara de la moschee dar mi-au explicat importanta circumciziei, e legamantul cu Allah. La dimineața sunt programat
Nu prea cred că vei primi răspunsuri serioase. Totuși există un user care se pretinde a fi serios. Vezi poate îți răspunde el. Pare să fi trecut printr-o experiență asemănătoare cu a ta.
Tati, daca nu ai motive religioase, culturale sau medicale, te sfătuiesc să NU faci așa ceva. Prepuțul are rolul de protejare a glandei, pe lângă faptul că o să fie deosebit de inconfortabil, îți afectează terminațiile nervoase, chestie care poate duce la plăcere scăzută în timpul unei partide de sex.
Din motive religioase. M am convertit la islam
Zatharra întreabă: