| OanaPissy a întrebat:

Buna!
Va implor sa imi raspundeti la intrebare.
Sunt ingrijorata pentru mama si de cand s-a nascut fratele meuare niste probleme cu sanii si o mai dor sin cand in cand.
A facut MAMOGRAFIE si zice ca nu e ceva grav dar imi e frica pentru ea si as vrea sa stiu ce pate fi. A mai curs lapte de la sani doar atunci cand il alapta pe fratiorul meu dar acum nu mai are scurgeri deloc.
Inca o data repet intrebarea:Ce poate fi?
Dau fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Atata timp cat mamografia spune ca nu e nimic grav, inseamna ca asa este. Probabil are o mastopatie fibrochistica, boala care nu duce la complicatii grave.

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să mai facă și o ecografie mamară și marker tumoral pentru a îndepărta ori dubiu privind suspiciunea unui cancer de sân.
Celelalte afecțiuni ale sânului sunt tratabile fără a aduce neplăceri vieții cotidiene și de cuplu.
Sănătate multă.
Pa, pa.

Abh
| Abh a răspuns:

Nu putem noi sa-ti raspundem la intrebare, mai ales ca nu ne-ai spus rezultatul mamografiei.

| alessia5158 a răspuns:

Oana,
atata timp cat mamografia nu indica nicio modificare a glandei inseamna ca totul este in regula.Acele dureri sunt normale pe parcursul unui ciclu menstrual cand, intr-o anumita perioada a lui, din cauza hormonilor, sanii devin f. tensionati si umflati.

| OanaPissy explică:

Multumesc mult di cate am vazut s-ar putea sa fie mastoza fibrochistica cum a spus doamna brigaela.Chiar acum imi notez.
Va multumesc mult pentru raspunsuri si sunteti unii dintre cei mai destepti romani de care am auzit.Multumesc mult:dna Brigaela, Abh, alessia si legiuitoarea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze ca v-am deranjat cu intrebarea asta doamna brigaela va multumesc mult sa stiti ca m-ati linistit si Abh promit ca dataviitare voi fi mai precisa.