Salut. Nu cred ca e nevoie sa te tunzi 0. Te poti tunde mai scurtut sa "remediezi" problema.
Da bineinteles ca de la abuzul de gel iti cade parul. Dar depinde si de cat par are in cap tatal tau, sau unchii tai sau bunicii tai. Daca ei au chelit mai devreme, si tu ai sanse mai mari.
Daca ei au par des si bogat si frumos, problema este clar gelul de par.Eu zic sa renunti de tot la gel.(parerea mea)
Stai linistit, eu vreau sa am chelie in parti dar nu chelesc si tu vrei par?...te tunzi 2 sau 3 cu chelie in parti, stii ce bine iti sta?
N-are nici un efect daca te tunzi 0... du-te la un doctor. sunt mai multe cauze pentru caderea parului... Mie mi-a cazut din vina stresului. dar si-a revenit.
Si eu am aceeasi problema si nu am fost la doctor. Acum am un par mare si frumos deoarece nu mai imi dau deloc cu gel.
Cand vreau sa imi fac freza imi ud parul cu apa apoi il sterg cu prosopul folosesc o perie de par pentru a il ridica apoi il modelez dupa bunul plac.
In primele 2 saptamani imi erea ca-m greu pentru ca parul nu imi statea la fel dar dupa un timp a inceput sa stea doar cu apa.
P.S: Dupa ce imi fac baie sau dus il ridic pe tot in sus fara sa ii dau o forma doar daca plec undeva.
Eu folofesc gel de par de 3 ani.Acum am 14 si niciodata nu mi-a cazut parul.Mai folosesc si un spray de par ca sa aiba volum.