Salut. Îţi recomand să consulţi un medic ortoped! Poate vă fi nevoie de o radiografie, şi să faci tratament.
Salut tu ce părere ai ce crezi ca pot avea? și tratamentul în ce ar consta? masaj, exerciții și asa?
Pai baiatule, la 1.85 si 60kg esti ca un bețiv dupa cea mai nasoala beție postura aia de "cocarjat" la liceu si dupa la pc ti-o omoara spatele. nu-ti face griji de operatii acum, dar fii serios:
du-te la un doctor sportiv sau ortoped ACUM. daca e ceva nasol, mai bine stii din timp
baga niste exercitii de intarit spatele - cauta "face pulls" sau "superman" pe yt, 5 min pe zi
la pc, ia-ti un scaun mai bun sau macar pune un prosop rulat in talie ca sa stai drept
daca masajul ajuta, e clar ceva muscular... dar nu astepta pana crapa motorul
nu gluma cu spatele, am vazut oameni mai batrani ca tine plangand de dureri. heh, n-am zis ca-s batran, dar stiu ce zic
Te pup mersi mult ca mai ma trezești și pe mine la realitate. Vreau sa bag niște sala sa pun masa musculara și sa mananc mai bine.Totusi ce părere ai ce crezi ca as putea avea
Pai bă, la 60kg ești mai uscat ca o matura veche ia-o incet cu sala, baga proteine pana nu mai poti (ouă, pui, iaurt) și du-te IN MEA la doctor înainte să-ți crape spatele. Hehe, am mai văzut cazuri...
E pe. crapă spatele.Hai ma nu mai face si tu asa misto ca nu e atât de rău mai imbuneazama și pe mine nu ma face sa ma simt ca un ****
Heh, bă... dacă masajul te ajută, mare șansă să fie doar niște contracturi urâte de la statul cocârjat. dar na, nici nu zic să ignori
du-te frate la un control ca lumea, să fii chill că nu e ceva nasol. până una-alta, încearcă să-ți întărești mușchii ăia de-a lungul spinării, altfel o să ți se închine spatele la fiecare. sper să fie bine
Ar fi ok sa ma duc la medic de familie și sa vedem ce zice? mersi mult de ajutor oricum
Va trebui sa consulti un medic ortoped! Sunt sanse sa nu fie nimic, sa fie doar din cauza oboselii si a statului mult in picioare sau la calculator, insa cel mai bine si cel mai sigur este sa mergi la un medic pentru a vedea cu exactitate care este problema. Sanatate!
Probabil ca am început sa ma dezvolt prea repede sa am scolioza? ceva? Sa ma duc la doctorul de familie?
Scolioza este atunci cand ai coloana stramba, tu probabil ai o cifoza daca spui ca stai cocosat. Cel mai bine este sa mergi la medic si sa vezi cu exactitate ce ai iar dupa poti face niste exercitii de kinetoterapie pentru coloana
Am inteles.Deci nu este nimic de operație sau care sa nu îmi treacă și sa îmi rămână urmări? Este doar ceva care va trece conservativ?