In jur de 2 cm, urmeaza sa aflu cu exactitate
Nu merita operatia pentru 2 cm, este o operatie foarte grea ca necesita transplant grefă de os, si nu sti exact daca se vor baga medicii sa opereze este foarte riscant, mai bine porti niste ghete ortopedice de 2 cm decat sa suferi o operatie riscanta care nu stii daca te va vindeca sau iti va face mai rau, asa bucura te ca mergi pe picioarele tale decat sa ajungi in scaun cu rotile sa numai poti merge niciodata. Ce varsta ai?
Cu părere de rău spun, nu te lua după el.
E faimos pentru răspunsuri eronate, de aia a și blocat peste jumătate dintre utilizatori, să nu mai fie votat ca atare.
Nu am trecut prin astfel de operație, dar știu două femei care au făcut-o. Una are deja 90 de ani și ambele s-au refăcut bine și destul de repede.
Eu am avut recent o operație pe femur, cu inserție de cui gama (google it!) și acum și piciorul meu e ok. Dar am făcut multă kinetoterapie, pierzând masă musculară din cauza faptului că am stat mult la pat.
Succes și sănătate maximă!
Imi pare rau sa aud asta dar ma bucur ca acum esti bine! Si eu am facut kineto aproape toata viata..stiu cum e..Sanatate!
Mulțumesc. A trecut. Sper să rezolvi și tu.
Ești tânără, organismul tău va reacționa mai bine si mai repede.
In primul rand felicitari pentru decizia luata. In ce stadiu se afla displazia? Nu pot sa inteleg cum parintii tai nu au observat problema ta din copilarie.
Displazia a fost depistata inca de mica, cum am mentionat mai sus. Insa mi s-a spus sa aman operatia cat de mult pot, recurgand la kinetoterapie aproape toata viata. Dupa zeci de medici si dureri din ce in ce mai grave ajungand chiar si la urgente, am luat aceasta decizie de a face operatia.
Bună Ana.N-am trecut prin asta dar putem sta de vorba despre situatia ta, lasa-mi instagramul tau aici sau in privat.
Da,va trebui să gasesti un chirurg bun care să-ți măsoare bine piciorul celalalt.
Ca să fie ambele picioare egale, să poți merge normal după operație.