| ___Enzo a întrebat:

Bună ziua! Din 2018 nu prea mai mănânc mâncare deloc! Nu simt gustul și mirosul din 2017 de la folosirea îndelungată a spray-ului nazal Nasonex! O sa se formeze gaură în stomac? Am făcut ecografie în noiembrie și mi-a zis ca doar colecist alungit am! De anul trecut tot am arsuri la stomac și bolborisme după ce am făcut enterocolita. Este grav? Nu vreau sa pățesc nimic!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Daca ai manca putin, dar suficient si variat, nu ai avea nimic, ar fi chiar foarte bine. Dar se pare ca nu asta e cazul. Daca esti, asa cum pari sa fi, in deficit caloric pe termen lung, si nu iei masuri urgente ca sa schimbi situatia, neparat cu sprijin medical, o sa mori. De fapt, esti un mort care se mai plimba un pic pe afara. Pierderea gustului si a mirosului, pe care am suferit-o si eu de cand am avut covid, este cea mai mica problema de sanatate pe care o poate avea cineva, si e doar un pretext ca sa nu mananci, nu un motiv.

| minrest a răspuns (pentru minrest):

Pana la urma merge si fara medic, cat sa ramai in viata, dar cu cine stie cate carente. Trebuie sa manaci mai mult, doua oua la doua zile, carne. paine, legume, lapte. Mananca ca sa traiesti, nu pentru placerea gustului; trebuie neaparat sa mai iei sase kilograme si sa le mentii.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Ești un mort viu! De 7 ani să nu mănânci normal, e bine că mai trăiești, încă! Dar, unii treceți de la o extremă la alta, cu alimentația!

| ___Enzo explică:

Mănânc mai mult cand merg in concedii. Acasă doar seara putin ciugulesc ceva si atât!