Il ai de doi ani si inca n-ai ajuns la un stomatolog? Si ne pui acum sa-ti "ghicim in cafea"? Scuza ca iti spun, dar esti cam inconstient/a. Nu mai asteapta si da o fuga la medic! E sanatatea ta la mijloc!
Succes!
Ma bucur, ca s-a rezolvat si ca nu e ceva grav.
Mersi, ca m-ai facut sa zambesc!
P.S. Chiar acum incerc sa mai conving pe cine de un lucru, dar nu stiu, daca va fi la fel de simplu. Vom trai si vom vedea...![]()
P.P.S. Iti plac animalele?
Eu am avut pe cerul gurii.
Incearca sa-ti clatesti gura cu ceai de musetel, si daca 'basica' aia e mai moale, inseamna ca e un abces.
La mine a fost un fel de iritatie, de la mancarurile mai "dure" ( cartofi prajiti, bake rolls etc). O sa dispara curand.
Nu cred ca e abces deoarece e tare si il am de aproximativ doi ani. ma gandesc ca poate e de la masea ca poate ca o am sparta nu stiu exact dar e foarte tare.
Mersi chiar m-ai ambitionat si chiar am luat legatura cu medicul meu dentist si o sa ajung astazi. am sa iti spun ce imi va spune
Gata N0NAME am fost si mi-a spus ca e radacina de la o masea care o am cariata. m-am linistit merci mult. daca ai mai convins si pe altcineva asa esti tare. merci