| esteraelena2001 a întrebat:

Bună ziua.Ma poate ajuta cineva cu o informație? Din cate m-am documentat operația de otoplastie se poate face și pentru a reduce dimensiunile urechilor.Am sunat la câteva clinici care m-au refuzat pe motiv că otoplastia este doar pentru urechile clăpăuge.Nu am urechi clăpăuge (depărtate de cap) doar că au o dimensiune care pe mine mă jenează mai ales când vreau sa îmi prind parul.Pe românește sunt cam mari. Daca a avut cineva problema aceasta și a rezolvat-o la ce clinici sau medici ați fost? Am acest complex de ani de zile și chiar îmi doresc niste urechi mai mici care sa îmi aducă încrederea în sine.Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.