| George1204 a întrebat:

Buna ziua, recent mi-am facut analizele, a iesit totul foarte bine, in grafic, mai putin eritrocitele in urina, in analize apar "RARE" dar trebuie" FOARTE RARE" ma simt foarte bine, nu am niciun simptom, nu sufar de nimic, fac efort fizic la sala de fitness, si ar trebui sa beau 4l apa zilnic avand 95 kg, insa uneori nu beau mai mult de 1l-1.5l. Are rost sa imi fac griji, acum un an am mers la urolog, mi-a zis ca am cateva cristale de nisip, ieri am mers la alt urolog el mi-a zis ca nu vede nimic la ecografie, nici la vezica, nici la rinichi, ma puteti ajuta cu un sfat, va rog? Poate fi ca ma hidratez insuficient? Cand nu prea ma hidritam simteam si o mica usturime la urinat, mentionez ca nu am infectie urinara.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Maskatu a răspuns:

Asa mi-au iesit si mie alea, pe rosu, cu Rare. Am fost la Urolog si a zis ca nu este nici o problema.

Urologul nu ti-a zis ca e ok, ca nu este problema, chiar daca scrie RARE acolo?

4 litri de apa? Pfuai... mi se pare extrem de mult. Cred ca intri in extremă. Suprasoliciți vezica și rinichii.