| Sorinaalinav a întrebat:

Buna ziua. Sunt disperata și am zis sa incerc și aici. Am o măsea care lipsește și incerc sa caut o clinica pentru un implant în București însă toate au preturi mascate, astăzi mi-au cerut 7000 lei pentru implant, desi pe site era vorba de 2700 lei plus 1000 componenta finală. Îmi poate recomanda cineva unde a fost, sa mă coste până în 4000 lei? Aud pe la serviciu că au dat niște colegi 2800 _3000 lei cu totul, însă medicii aia nu apar nicăieri pe internet. As dori recomandări concrete

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca tot ai colegi care au făcut asta la preturi așa mici de ce nu ii întrebi pe ei? costurile nu sunt mascate ci sunt calculate în funcție de problema ta medicala

| johnnny123 a răspuns:

În primul rând, prețul total al unei lucrări poate varia în funcție de ce găsește dentistul acolo. Prețurile afișate pe site sunt pur orientative, mai ales când vorbim despre intervenții complexe cum sunt implanturile.

În al doilea rând, dacă ai colegi de serviciu care au plătit 2800 de lei, de ce stai să cauți pe internet în loc să-i întrebi direct pe ei la ce cabinete s-au dus?

| Xena20 a răspuns:

Eu nu înțeleg de ce trebuie sa te chinui si sa dai și o căruță de bani pe așa ceva, mai ales daca e doar o singura masea! Nu are ce pb grave sa îți facă, au rămas unii și fără taxe are măselele și tot nu au nicio pb grava, eu zis sa stai locului. Daca ar fi vorba de vreun dintre doamne ferește atunci înțeleg dar doar pentru o masea eu zic că nu merita chinul și cheltuiala!

| Xena20 a răspuns (pentru Xena20):

Fără toate măselele, nu taxe, scuze, m-a corectat telefonul...

| Sorinaalinav explică:

Și am fost la multe clinici care au costuri mascate, mi s-a luat de tot și de toate