| lzrlaura96 a întrebat:

Bună ziua! Urmez dieta primită de domnul doctor Dan Mateescu. Am primit de la dumnealui un supliment alimentar " Glucomanana" de la Nature Horizonts.
A mai luat cineva? Ar fi ok sa le iau? Mulțumesc!????????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Dacă au fost prescrise de medic le poți lua. Dacă nu simți că au efect sau îți fac rău le poți întrerupe.

| VoidEternal a răspuns:

Știi vreun medic mai capabil pe TPU? Sau ai încredere mai mare in niste străini de pe internet decât într-un medic?

| lzrlaura96 explică (pentru VoidEternal):

Am scris în mesaj ca mi-au fost prescrise de către medic, dar voiam să știu dacă le-a mai luat și altcineva.

| Utilizatoare123 a răspuns:

Depinde ce fel de medic e. Daca e un naturopat, mai bine mergi la un nutritionist serios. Si nu lua nimic pana nu citesti eticheta de ingrediente si intelegi ce face fiecare ingredient.

| grmadaly a răspuns:

Am reusit sa slabesc 14kg cu acest program dieta + suplimente naturale pentru buna functionare a organismului pe parcursul unei diete. Mi-am facut analizele inainte si dupa si pentru prima data dupa multi ani colesterolul a ajuns in limite normale. Dieta este usor de tinut, cel mai mult mi-a placut este faptul ca poti manca pe saturate, esential este ceea ce mananci. Sunt profund recunoscatoare domnului nutritionist cu care inca mai tin legatura.