| ieremia1gurgu a întrebat:

Va rog din suflet sa imi spuneti unde pot gasi cel mai bun centru de diagnosticare din tara (pentru alergii).Va mutumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Institutul De Alergologie Nicolae Malaxa Bucuresti.
Uite aici datele de contact:
Adresa: Sos Vergului nr 12
Telefon: 021.255.54.05
Fax: 021.255.52.75
Email: office@spitalmalaxa.ro
Web: www. spitalmalaxa.ro

Iti recomand cu incredere eu am o alergie pe fond nervos cu care m-am luptat cand eram mic pan la varsta de 15 ani cand am ajuns acolo si au reusit sa imi dea un diagnostic corect si un tratament excelent. Si in momentul de fata am acesta problema la mine fiind incurabila. Dar de aproape 10 ani numai am probleme i-au dimineata 1 pastila de Alerid si n-am treaba! pana la 15 ani m-am chinuit am umblat din spital in spital mi-au dat o grama de medicamente! Aici am rezolvat problema!

| ieremia1gurgu explică (pentru Azµre):

Iti multumesc foarte frumos!

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Si eu am avut o experienta excelenta la Spitalul Malaxa. Domnul Conferentiar Dan Popescu l-a trata pe sotul meu foarte profesionist.

| ieremia1gurgu explică (pentru Brigaela):

Multumesc

| oanad a răspuns (pentru ieremia1gurgu):

Iti recomand un medic alergolog foarte bun la care am apelat si il recomand la toti care au probleme de acest gen. Este vorba de dr. Monica Schifirnet din cadrul clinicii Gral Colentina.

| doctoressa a răspuns:

Nu stiu care este cel mai bun centru de diagnostic si tratament, dar iti pot recomanda doi medici alergologi foarte buni din Bucuresti, si anume: conf. dr. Roxana Bumbacea (Sp. Elias) si prof. dr. Ioan Bradu Iamandescu (Sp. Colentina).
http://www.i-medic.ro/articole/alergii-de-primavara