Mai bine ia-ți o cană filtrantă sau pune-ți un filtru la robinet și bea așa, te scapă și de cărat toată ziua apă, posibil și ca costuri ieși mai bine pe termen lung și nu mai ai nici problema cu plasticele
Nu stiu, mai. Calitatea apei "potabile" difera mult de la localitate la localitate.
Depinde de orașul în care locuiești. Dacă rețeaua publică este modernizată și apa este tratată cu ultraviolete - apa de la robinet este superioară calitativ celei îmbuteliate. Dar din câte am înțeles la tine în oraș situația nu prea este bună. Până acum câțiva ani cei de la Dorna îmbuteliau apă minerală în recipiente din sticlă - vezi la super market dacă mai există așa ceva.
La Suceava nu mă pot plânge - cred că avem cea mai bună apă de la robinet din toate orașele mari din Românica. Eu cumpăr apă minerală doar când vreau să facem mici sau gogoși. Am o familie de prieteni care locuiesc într-o comună apropiată de Suceava - racordată la rețeaua comunală de apă curentă - apa lor nu prea este bună pentru consum uman plus că au copil mic. Soțul vine până la mine de la 20 de km o dată la două - trei zile, cu câteva damigene de sticlă urcă și coboară trei etaje doar ca să aibă apă curată pentru familie și copil.