Mie de exemplu mi se innegreste pielea de la aur. Pot sa si desenez pe mine cu un inel de aur de exemplu.
Asa ca nu mai port de cativa ani aurul. Multi imi ziceau, ca e posibil sa am lipsa de fier sau alt ceva, insa este posibil, ca pur si simplu sunt alergica la aur, desi l-am purtat ani de zile. Poate si la tine problema vine din interiorul organismului tau, adica cercelul in sine n-are nici o vina. Intreaba eventual un profesor de chimie. Numai bine! Succes!
Parca e treaba, daca-l tii langa argint se innegreste? asu nu mai stiu sigur, poate nu e chiar de aur, nu stiu sigur
Mah nu cred ca e o boala...cunosc foarte multe persoane care la fel ca si tine nu pot suparta aurul p piele.sau ma rog pielea nu suporta aurul.eu de exemplu ma irit d la aur...nici pielea mea nu l suporta asa ca eu am renuntat sa l mai port.
Si mie mi se innegreste inelul de pe deget, dar numai in anumte conditii. Fie daca folosesc o crema anume pentru maini, fie de la sapun. In cazul tau, s-ar putea sa reactioneze fix la ph-ul pielii tale. Dar incearca, pentru inceput sa schimbi sapunul / gelul de dus. Eu nu am probleme daca folosesc gel de dus Nivea si sapun lichid Fa cu aloe vera. Daca iau alt sapun, se innegreste. Alege si niste produse cu ph neutru si vezi ce se intampla.
sabotare întreabă: