| Miky267 a întrebat:

Care sunt simptomele unor boli cu transmitere sexuală? Imi e rușine să merg la ginecolog.
Totuși o să merg dacă e ceva grav.
De 3 luni am scurgeri transparente, dar fără miros, sunt atat de abundente încât trebuie să îmi pun vată.
Care sunt semnele că pot avea vreo boală?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Simptome boli cu transmitere sexuala
https://www.reginamaria.ro/......exuala-its

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Și eu am aceiași problema. Tot de 3 luni imi curge secreția vaginală în fiecare zi și e abundenta..Nu au miros și este alb/gălbui crying

| corbulalbrosu a răspuns:

Existenta secretiilor vaginale este extrem de importante pentru buna functionare a aparatului genital cat si mentinerea functiei reproductive feminine, fiindca secretia numita leucoree are rolul foarte important cel sa transporte si elimine tesuturile/celulele moarte precum si bacterii, virusi, ciuperci sau orice alti agenti patogeni care ar putea intra in vagin. In acest mod este pastrata atat sanatatea cat si curatenia vaginul si este prevenita aparitia infectiilor posibile. In majoritatea cazurilor scurgerile vaginale chiar si cele foarte abundente care obliga femeile sa foloseasca protej slipul ori absorbantul de peste zi, sunt considerate perfect normale. Trebuie cunoscut si faptul ca pot exista si cazuri in care cantitatea, mirosul sau culoarea scurgerii este diferita de la o femeie la femeie, sau se modifica mai mult sau mai putin in functie de perioada ciclului menstrual (a lunii), sau din cauza unor eventuale probleme de sanatate.
Semnele care indica faptul ca secretia vaginala este anormala si poate fi periculoasa, sunt reprezentate de aparitia si existenta pruritului (mancarimi) sau a senzatie de arsura in zona vaginului, sau in interiorul sau, aspect care trebuie inteles ca reprezinta un semnal de alarma deoarece cel mai des indica/semnaleaza ori o infectie sau o alta afectiune ascunsa a aparatului uro-genital. Multa sanatate!

| mgtow a răspuns:

Trebe vazut prin analize de sange si ginecolog, pana atunci nu se cunosc cauzele