| dariusbumbescu a întrebat:

Cat timp poti sta cu cancer la gat si sa nu sti? Ce simptome ar trebui sa am? Dar intrebarea mea este cat timp poti sta cu cancer fara sa stii? O luna? Doua luni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Pufar1ne a răspuns:

Stai linistit ca nu ai nimic ai tras cateva fumuri si de aia ai impresia asta probabil ca te doare in gat asta e o banala raceala iti spun eu cazurile de cancer nu sunt asa dese

| DarkGhost a răspuns:

Poti sa stai si ani fara sa stii cel mai bine e sa te duci la un doctor specealizat

| nursa a răspuns:

Nu este o durata exacta de instalare a oricarui tip de cancer. Daca esti asa panicat fa-i o vizita medicului de familie si vezi ce-ti spune. Daca are el dubii o sa te trimita la un oncologist dar pana acolo sunt analize si cale lunga.