Nu, cele 2 nearticulate, adica cele care nu se leaga la stern. Cele false sunt cele trei perechi care se leaga la stern printr-un cartilaj. Acelea sunt chiar importante, protejeaza plamanii si cutia toracica.
Adica alea numite coaste false? Primele sa inteleg
Nu, cele 2 nearticulate, adica cele care nu se leaga la stern. Cele false sunt cele trei perechi care se leaga la stern printr-un cartilaj. Acelea sunt chiar importante, protejeaza plamanii si cutia toracica.
Eu nu știu daca vorbesti serios, daca ai banii necesari, daca e doar un vis de-al tau sau intentionezi doar sa atragi atentia pe aici. In fine...
Îți citez:
"The removal of ribs to create a slimmer figure with a more defined waist is the latest extreme procedure being demanded by women seeking the perfect hourglass figure.
The surgery removes the 12th, 11th and, on rare occasions, the 10th rib to create a slimmer waist. The procedure is performed under general anaesthetic with an incision made in the back. The operation takes about two to three hours and is performed with the patient under general anesthesia. Recovery time can be up to six months and patients are left with a long scar. The total cost of the procedure is around $6500 – $7500". (din 2018).
Citeste și subtitlul "Aesthetic Removal", cât și despre riscurile și complicațiile chirurgiei de îndepărtare a coastelor
http://sutured.com/rib-removal-surgery/
Eu zic că poți fi frumoasă și așa cum ești, adică naturală. :)
La cate rahaturi ajung femeile sa decurga ca sa arate mai bine una fata de cealalta, ca pana la urma barbatilor nu cred ca le fac pe plac cu asemenea modificari.
Omenirea a cam luat-o razna asa usor...
Multumesc! Am uitat sa zic si "amuzant" caci nu mi sta in caracter sa cersesc atentie in general, cu atat mai mult pe internet