| myssu a întrebat:

Cate kilograme ar trebui sa am la 11 ani si 2 luni? P.S.sunt scunda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| helen45132 a răspuns:

In jur de 35 si 40, deja corpul tau cum e, daca spui ca esti scunda poate 30-38 kg, sarbatori fericite!

| myssu explică (pentru helen45132):

Mersii.sarbatori fericite si tiehappy

| helen45132 a răspuns (pentru myssu):

happy happy happy

13 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

In jur de 35.

| BCoMichael a răspuns:

Pleaca bah cu intrebarile tale stupide, nu are nimeni nevoie de existenta ta! rolling on the floor Mars

| helen45132 a răspuns (pentru BCoMichael):

TPU nu e facut pentru oameni de astia ca tine care insulta, ci pentru cei ce se ajuta

| myssu explică (pentru BCoMichael):

Nu te. a rugat nimeni sa recunosti ca nimanui nu ii pasa de tinehappyNu e nimeni de vina ca tu esti retardat si stupid.
AP:Mars ii spui lu matawinking

| BCoMichael a răspuns (pentru helen45132):

Voiam sa-ti zic ceva si tie vanatoare de funde rolling on the floor
dar nu vreau sa injur de paste, vezi tu mai incolo ce-ti fac!
(degetel)

Stii ceva, nu-s vanatoare de funde, eu ajut oamenii (spre deosebire de altii)

| BCoMichael a răspuns (pentru myssu):

Iar o fetita facuta din laba la betie rolling on the floor si scapata in closet laughing

| myssu explică (pentru BCoMichael):

Thoamnee... ce copii retarzi poate inventa lumea...si apropo, nu ti-a spus nimeni sa ne spui povestea ta.Chiar sunt curioasa sa vad ce specimene mai pot exista pe aicilaughing

| helen45132 a răspuns (pentru myssu):

Cred ca cimpanzeul din genul Pan, familia hominidelor, ordinul primate laughing

| xRainyDay a răspuns (pentru BCoMichael):

Aoleu, cine i-a mai zis lui ¤helen045132 vânătoare de funde, când la toate răspunsurile tale ceri fundă.

Ok, imi cer scuze daca te-am jignit, nu am acest obicei si mai ales sa fiu certata cu oamenii, succes in continuare happy