| Sara2 a întrebat:

Cate pastile alanerv se iau pe zi? 1 sau 2? Medicul mi-a zis una, iar farmacistul 2

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Una iei asa cum a zis medicul ca doar el te a consultat nu farmacista

| Nirvanaaa a răspuns:

1 dacă așa a zis medicul. Medicul ți-a particularizat tratamentul, farmacistul știe doza generală.

| Brizbriz a răspuns:

Medic = realitatea despre tine... aaaa... PERSONAL
marmacist = ce scrie in prospect, despre TO[n]TI, adica nu ti-a facut un consult, nu stie ce greutate ai, ce nevoi ai, etecetera

asa ca, EU spun sa iei 50 si cinci pe zi, ca doar nu sunt medicul tau si spun ce am eu chef... la ora asta tongue (siiiii, la fel ca marmacistul... NU AM NICI O RASPUNDERE, mori sau nu, NU imi pasa tongue )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta de medic. Doar el te-a consultat si stie cel mai bine cata doza trebuie sa iei.
Mai mult cantareste parerea unui medic decat a unui farmacist, datorita pregatirii profesionale.