Trebuie sa mananci o gama variata de alimente, pentru a te asigura ca organismul tau primeste tot ce ii trebuie.Ai nevoie de multe proteine-peste, oua, carne, lapte, branza si fasole.Carbohidrati-paine,paste si cereale si multe fructe si legume proaspete. Dulciuri cat mai putine.
Corpul tau este unic si are nevoie de ingrijire!
E bune sa consumi alimente bogate in calciu ( branza)
In fier cum ar fi ficatei sau spanac
fibre; cum ar nucile sau fasolea usacata deoarece in timpul mestruatiei pierzi aceste minerale
poti bea multa apa si evita bauturile pe baza de cafeina cum ar fi cola.
Eh,nu este nici o dieta.Incearca sa mananci cat de cat sanatos si evita sucurile si apa carbogazoasa.
Un regim alimentar sănătos este important pentru oricine, aşa că încearcă să menţii unul pentru tine. Te ajută să te simţi bine şi să îţi menţii organismul sănătos. Anumite femei care pierd mult sânge în timpul menstruaţiei trebuie să mănânce alimente bogate în fier, precum carne roşie, migdale, spanac şi caise - toate sunt surse foarte bune de fier. Ai nevoie şi de carbohidraţi, grăsimi, proteine şi o cantitate însemnată de vitamine şi minerale. O dietă sănătoasă te ajută să te menţii în formă maximă şi să să te tratezi cu respect şi demnitate. Multe femei cred că trebuie să sufere pentru a arăta bine, să urmeze în permanenţă un regim alimentar, dar nimic nu poate fi mai greşit. Consumul de legume gustoase, legume cu frunze verzi, fructe, nuci şi peşte este un bun mod de a menţine corpul sănătos şi frumos. Mănâncă şi carne, dacă simţi nevoia. Încearcă să te axezi pe produse bio, dintr-o mulţime de motive dar în primul rând pentru că alimentele bio înseamnă mai puţini aditivi şi toxine în dietă = mai puţine toxine în organism.
Buna nu exista ceva special ce sa mananci eu personal mananc de toate cand sunt in perioada menstruatie.
Nu exista o dieta obligatorie si depinde de organismul tau, dar in general incearca sa mananci fructe si legume, si chestii sanatoase, si sa nu intreci limita cu dulciurile. In acea perioada organismul este slabit din cauza pierderii sangelui si are nevoie de vitamine. Oricum, fructele si legumele ar trebui sa te ajute. Nu uita depinde de organismul tau, si in scurt timp o sa vezi tu ce e mai bun pentru tine.
Sper ca am fost de ajutor!
Nu neaparat. trebuie sa mananci ce iti place si ce te face sa te simti bine.