| Makeithappen a întrebat:

Ce pareri aveți despre Ozonoterapie? A încercat cineva si ce efecte a avut? Pentru imunitate ma refer.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
19 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Escrocherie medicala *periculoasa*. Ozonul este o otrava (daca n-ai chiulit de la chimie).

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Conform FDA, „Ozonul este un gaz toxic, care nu are nicio aplicabilitate medicală în vreo terapie specifică, adjuvantă sau preventivă."

„Code of Federal Regulations Title 21, Sec. 801.415 Maximum acceptable level of ozone". U.S. Food and Drug Administration. 1 aprilie 2015. Arhivat din original la 4 martie 2016. Accesat în 18 mai 2016.

https://web.archive.org/......Search.cfm

| doctorandus a răspuns:

Daca vrei sa stii un batran care mananca doar junk food si nu face exercitii fizice, Google Donald Trump.

Hillary Clinton e si ea mare amatoare de fast food.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Apropos de ozon si chestii, daca inca mai esti in zona Iasului... ai niste trasee excelente de pedalat/trekking pe o raza de maxim 30 de kilometri de oras.

| Solane a răspuns:

Ozonul, luat natural din zonele montane, e bun pentru organism.
Nu stiu ce procedura vrei sa urmezi tu.
Nu am facut asa ceva. Doar am citit.

| Makeithappen explică (pentru Solane):

In vena, vaginal si injecție

| Solane a răspuns (pentru Makeithappen):

Asta nu ti-a spus-o medicul. Ori cineva si-a batut joc de tine, ori tu dai un raspuns obraznic.

| doctorandus a răspuns (pentru Solane):

Nu cred ca gasesti ozon la munte. Daca ar fi asa, ar fi periculos sa mergi la munte.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Makeithappen):

Suna a bullshit. Ai probleme de imunitate? Maninci sanatos si faci sport si astea nu ajung, sau vrei o solutie minune care sa iti permita sa faci 100 de pasi pe zi, sa halesti shaorme si KFC/Meci cit cuprinde, si totusi sa fii cu imunitatea la nivel de shaolin?

| Xena20 a răspuns:

Am incercat injecții cu ozon pentru pb cu genunchii, se simte efectul, dar sunt foarte dureroase. Am mai incercat și infiltrații cu ozon pentru nas, desfunda nasul foarte bine. Pentru imunitate nu știu, s-ar putea sa ajute. nu e periculos oricum, poți să mergi sa încerci.

| Zergiu a răspuns:

Pentru imunitate, poate avea sens ca adjuvant, dar NU înlocuiește o alimentație corectă, somnul, mișcarea sau reducerea stresului.
Mănâncă sănătos, poți obține o imunitate puternica destul de ieftin cu alimente bogate in diferite vitamine, proteine și așa mai departe, ceea ce mănânci tu, organismul le digera in aminoacizii care sunt folosiți apoi că "piese de construcție" pentru anticorpi, celule imunitare și tot așa, e simpla treaba. Nu îți recomand să faci terapie cu nimic altceva decât cu tine însăți, fii disciplinară, urmează un program bine stabilit, atât alimentar cât și pentru condiția fizică și o să fii super. Mult succes, boss.

| Makeithappen explică:

Eu vorbeam serios. Știu ca la noi nu este prea cunoscuta aceasta terapie, dar am spus să încerc. Atunci cand corpul iti este prea slăbit, degeaba mănânci sănătos, e nevoie si de ceva ajutor din exterior.

| doctorandus a răspuns (pentru Makeithappen):

Ce nota ai avut la chimie?

| doctorandus a răspuns (pentru Makeithappen):

Administrația Statelor Unite pentru Alimente și Medicamente reflectă faptul științific că ozonul este un gaz toxic care nu are, până acum, aplicații practice demonstrate în terapiile specifice, preventive sau adjuvante, ca un rezumat al rezultatelor studiilor științifice consistente care arată efectele dăunătoare ale respirației ozonului. Administrația observă faptul că, pentru a fi eficient ca bactericid, ozonul trebuie utilizat în concentrații care depășesc cu mult limitele tolerate de oameni sau animale.

https://www.accessdata.fda.gov/......Search.cfm

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Cu alte cuvinte, cei care practica terapia cu ozon sunt nebuni periculosi. Locul lor este dupa gratii.