Seminte de sussan, canepa, sardinele, legumele de culoarea verde inchis, soia http://www.eva.ro/......50305.html
Chiar pentru cancer nu gasesc si nu o sa imi pierd timpul cautand "ineptii" dar doar ca sa-ti demonstrez ca si spanacul poate sa fie rau, uite unde scrie ca afecteaza absorbia calciului si a fierului, deci spanacul realmente poate sa-ti provoace deficit de calciu si asta nu e o ineptie. Poate provoca liteaza renala, sau pietre la rinichi si altele:
http://www.livestrong.com/article/556464-spinach-and-diarrhea/
Si cand o sa am timp si chef o sa-ti caut si o aberatie completa scrisa pe un site aparent serios si ti-o trimit prin PM doar ca sa vezi ca nu tot ce zboara se mananca si nu tot ce e pe net e si adevarat.
Ca sa spui ca ceva e eronat nu e o parere, e o certitudine si trebuie sustinuta cumva.
"...doar ca sa vezi ca nu tot ce zboara se mananca si nu tot ce e pe net e si adevarat"
Aha, că fără tine nu ştiam.
Cât despre spanac, aşa cum şi bănuiam, e vorba de cantităţi industriale, iar cum bine ştim, cam tot ce e prea mult, strică; deci nu spanacul în sine e de vină, ci lăcomia.
E o părere şi pot să mi-o susţin verbal sau nu, depinde cum am chef şi timp, dar în cazul tău, dacă nu ai observat, mi-am tot argumentat dezacordul.
Nu te-am văzut vreodată revoltat că ţi-am considerat inteligent răspunsul. Acolo e ok să am "certitudini" (de parcă n-ar fi tot păreri)?
@CuriousStuff, nu ai inteles ca domnisoara are niste pareri foarte fixe, nu mai incuraja trollii!
sunt nou pe siteul asta, dar asa tampenii nu am citit pe niciun site in 17 ani de internet
cum a ajuns duduia Userul anului? poate vreun admin ne lamureste
Te-am intrebat ce e cu evaluarile pentru ca ai exagerat putin, mi-ai dat la fiecare raspuns. Nu ma deranjeaza absolut deloc indiferent ca-mi dai eronat sau inteligent. Nu ma afecteaza.
Nu exagera! Nu la fiecare răspuns, ci doar la cele care mi s-au părut greşite. Niciodată nu votez gratuit, mereu am un motiv bine întemeiat (sau mai multe).
DanitoiuValentin întreabă: