Primul si cel mai important pas este acela ca tu vrei asta. Din moment ce ai pus intrebarea aceasta este clar ca vrei sa te schimbi, ceea ce reprezinta o motivatie.
Sunt sigura ca ai prieteni cu care sa iesi mai la o bere, la strand, la biliard sau pe unde vrei tu. Daca n-ai o prietena[pentru ca stii ca de obicei iubitii/iubitele sunt cele care ne fac sa uitam de calculator], atunci iesi singur si plimba-te prin natura[stiu ca e putin ciudat, dar o schimbare incepe mereu cu ceva nou].
Daca vrei sa renunti de tot la un anume joc pe calculator, doar sterge-l. Asa eram si eu vara trecuta si ma jucam non-stop un joc online, chiar imi placea. Dar mi-am dat seama ca mai importanta decat orice altceva, decat o joaca pe calculator este viata, sanatatea si fericirea mea. Devenisem oricum cam depresiva pentru ca nu ieseam din casa, dar incetul cu incetul am facut cateva plimbari si am uitat de acele jocuri. Multa bafta, sper sa reusesti in ce-ti propui!
Cred ca vrei sa zici de dependenta de calculator? Pai, gaseste-ti o fata (nu online ci pe viu), iesiti impreuna, iesi cu prietenii
Pai pur si simplu inlocuieste jucatul pe calculator cu iesitul afara cu prietenii. si sterge jocurile de pe calcu`. Daca nu le ai nici nu te joci
anonim_4396 întreabă:
teo_7965 întreabă: