Cred ca esti copila 18 20 de ani. Crede-ma, cand vei gasi barbatul care sa te ia de mana, sa nu ii pese de ce spune lumea, te va iubi, si nu ii va pasa de ai nasu mic sau mare. Lucrurile astea ne fac speciali, ne fac ceea ce suntem
Meh, orice operatie estetica poate esua lamentabil, mai ales daca mergi in Turcia sau Thailanda pentru o astfel de operatie. Pe urma ramai slutita pe viata.
Daca zici ca e stramb probabil ca ai si dificultati de respiratie, deci ai sanse sa faci operatia gratis. mergi la medic
Se fac pe la clinici particulare, eu de exemplu am văzut și pe la ORL în orașe mari.
E scumpă operația, așa că până atunci mergi la muncă să faci bani pentru a plăti. Poți folosi și ceva machiaj strident până atunci, un ruj mai închis sau aprins, sau ceva la ochi de exemplu.
Operația e scumpă, iar în România nu sunt cele mai bune rezultatele, de menționat.
Din păcate nu se decontează operațiile estetice. Va trebui sa strângă bani sa mergi la o clinica particulara. Fa un efort sa pui bani deoparte până reușești să strângă cat ai nevoie. Si stai liniștită că nu e așa de riscanta și că sunt rezultate bune, nu e cum zic unii pe aici. Eu am trecut prin asta, mi-am făcut nasul mai mic că nu mă suportam, dar a fost mai demult, nu știu cât costă acum.
Mie imi plac fetele cu nasul de vulturita, hai sa ne cuplam..., stiu una din VideoChat de prin StripChat care e sexy rau si din cauza nasului asa cum spui tu o face sexy rau si ai da un aer asa de frantuzoaica, mor dupa ea. Poti sa te duci in orasul tau la o clinica particulara care face asa ceva pe baza de laser specializat pe asa ceva ca sa nu lase urme si poti lua doar o consultatie ca sa ti se spuna in ce consta operatia, cat costa, si o sa ai toate detaliile - apoi daca e un pret moderat procedezi cum crezi, si daca o faci sa imi trimiti 2 poze pe mail la mine - o poza inainte de operatie si una dupa sa vad daca esti fata ok, ai email aici: LagunaBlueMusic@Gmail.com