| Drums a întrebat:

Chiar in acest moment cred ca am purici. ce sa fac sa ii prind daca nu ii vad? multumesc anticipat laughinglaughinglaughinglaughing

v-as fi ft recunoscatoare.ma manancaaaaaaaaaa pieleaaaaa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
18 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Ca sa ii prinzi trebuie sa ii vezi. Daca vrei sa ii combati, foloseste un insecticid si respecta indicatiile din prospect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Striga "adunaaaaaarea". Fa instructie cu ei laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Criss1105 a răspuns:

rolling on the floor Hai ca esti culmea. Poate ai facut alergie la ceva. Eu de ex. fac alergie la sprayul de camerahee hee

| nestlebaby a răspuns:

rolling on the floor permite-mi sa rad rolling on the floor
deci, sa devin iarasi serioasa happy
puricii stau la incheieturi si mai ales daca ai sosete in picioare(numai de acolo te vor pisca), pe la genunchi, coate, la bata pantalonului, inghinal, etc eu incercam sa aduc purecul (prins deja in degete) pe unghia mare de la mana iar cu o alta unghie de la cealalta mana sa il omor. bafta! fii atenta cand iesi afara sa nu stai prea mult in locuri prafuite (nisip, locuri murdare dar in special cele cu praf), in preajma cainilor, pisicilor, iar daca ai tu personal un caine sau pisica, era o reclama la tv cu un fel de ser(parca i-ar fi facut injectie animalului), frontline combo (sper ca e bine scris), sau recomanda si tu la randul tau celor ce au caini, pisici pentru ca e mai sanatos asa.protejezi si animalul si ceilalti oameni, incluzand stapanul animalului si pe tine.

| jhonny_2304 a răspuns:

Da-ti cu spray de muste pe tine...
Habar n-am, m-am amuzat teribil cand am vazut intrebarea. rolling on the floor

| xAndro a răspuns:

Baga`ti hainele la spalat.

| Vizitiul a răspuns:

Eu zic sa faci prezenta!

| maya_7683 a răspuns:

Esti simpatica, m-ai facut sa rid, tare intrebarea ta...Pai,eu zic sa iti cumperi un caine sau o pisica si sa ii cazezi acolo, o sa le placa mai mult.Sau faci experimente pe ei.Stii cum? Prinzi un purice, ii tai un picior si apoi ii zici,, sari purice,,. Daca puricele sare il prinzi iar, ii mai tai un picior si tot asa pina i-ai taiat toate picioarele. Apoi ii zici iar sa sara. daca nu mai sare, scrii frumos pe o hirtiuta ce ai constatat.si anume ca, daca prinzi un purice si ii tai toate picioarele, puricile nu mai aude cind ii ceri sa sara. Te tuc si bafta multa.

| Roby67 a răspuns:

In comparatie cu cei care incep sa rada la intrebarea ta sa stii ca eu nu pot sa rad deloc.
In primul rand tu crezi numai ca ai purici dar nu sti exact. Lucrurile pe care le poti face in aceasta seara este sa te lepezi de toate hainele pe care le ai, sa le pui undeva departe de tine, sa faci un dus, sa schimbi lenjeria de pat, sa te ungi cu o crema de corp, inbraci vestimentatia de somn curata si nu in ultimul rand sa nu intri in panica. Maine sa dai cu aspiratorul pe peste tot, sa speli rufele care le-ai purtat cu cateva zile in urma si gata, scapi de ei.

| Barajag a răspuns:

Asa cum a zis si :roby67, schimba-ti tot(imbracaminte, lenjerie) si vei scapa. Daca te scarpini iti vei irita pielea si-ti vei face si rani totodata.Bafta!

| Hombre a răspuns:

Vezi sa nu ai scabie (râe) sau vreo intocxicatie alimentara daca nu vezi nici un purece.Mergi la medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa armata cu ei!
casa ii trimiti in afganistan!rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floorBuna si eu sunt o maniaca a purecilor, nu pot dormi, daca am vreunul care ma terorizeaza, cred ca cel mai bine ar fi sa folosesti o substanta ceva, cauta la farmacii e posibil sa gasesti, asa am scapat si eu.

| andyas a răspuns:

Deci la mine gasesti raspunsul, iei o caramida razui putin sa faci niste praf de caramida, se ia una bucata purice se casca gura individului si se presare nitel praf de(caramida). Stai,. il urmaresti si dupa 2-3 min moare 100%.Iti garantezwinking. Bafta, da vezi sa nu pui prea mult praf ca se inneacawinkingwinkingwinkinglaughingrolling on the floor))laughing)

| Corha_Lavinia_1999 a răspuns:

Hei! Puricii de animale sar pe oameni? .......si cum sa scapi de purici? spalate foarte bine cu apa calda de vreo 3-4 ori sau puneti in vana apa calda si stai acolo o saptamana! daca vrei sa bei apa sau sa iti faci nevoile poti sa mergi si sa mananci! dar trebuie sa stai fiind ca puricii se sufoca in apa. O sa vezi zi cu zi cum plutesc de asupra apei!winking ~Bafta~

| Corha_Lavinia_1999 a răspuns:

Poi pentru. inceput daca crezi ca ai multi atunci stai in cada 1 saptamana-2 fara sa te scoli, sa te scoli doar cand ai nevoie de cava ex: apa sa mergi la wc. sa mananci etc. depinde de cati ai. sau daca ai putin faci dus de 3-4 ori in fiecare zii! te speli bine te freci bine cu sapun si cv. burete! din nou depinde cati ai! si apoi cat faci baie de 3-4 ori nu te mai apropia de locul de unde crezi ca ai luat purici! dupa acea bucurate de viata fara purici! ~Succes~

| Ovidiu_Cristian_Grecu_1990 a răspuns:

Poti sal uciz cu ungile sau cu pixul eu asa am facut, ca sa iti dai seama curul lui e tare laughing