| Cσσкiє a întrebat:

Chiar slăbeşti 23 de kilograme în două luni? http://www.slabsaugras.ro/......_no_ph.php

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| luana1 a răspuns:

Vai de mine, draga, chiar nu are rost sa-ti pui o astfel de intrebare.Fiecare slabeste in ritmul sau si in acelasi ritm se ingrasa, prin urmare 23 in 2 luni nu este valabil pentru nimeni.Plus ca, daca vrei sa slabesti cu adevarat, trebuie sa intelegi ca numai sfatul unui nutritionist te poate face sa slabesti intr-un mod sanatos, fara a avea probleme de sanatate si fara a pune din nou inzecit kilogramele pe care le-ai dat jos.Succes!

| cosmin_2318 a răspuns:

Prostii, si chiar daca ar fi asa iti dai seama ca sanatos n-ar fi sigur.deci ce preferi? sa slabesti rapid si fereasca dumnezeu sa te imbolnavesti de ceva sau poati avea putintica rabdare si totul va fi ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imposibil!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ha lol

| Cleona a răspuns:

Eu cred ca e posibil!

| georgegs a răspuns:

Nu.e.sanatos.si.dupa.ce.numai.iei.te.ingrasi
imediat

| kidblue_9796 a răspuns:

Da, este posibil, dar nu este sanatos.de exemplu anul trecut am slabit intr-o luna 12 kg.

| dichi a răspuns:

Daca reusesti sa tii doua luni dieta aia poti sa faci orice :)) eu am slabit 15 kg in 10 saptamani de zile cu Acai Berry. Citeste despre el pe www.dieta-acai-berry.com daca te intereseaza.