| SkyKyngDrop2 a întrebat:

Credeți că meditația e un păcat? M am gândit să încep să o practic pentru că de 2 ani am probleme cu anxietate şi îmi e foarte greu să mă concentrez la şcoala. Când încerc să învăț ceva pot să citesc şi de 5 ori aceeaşi propoziție şi să nu rețin nici un cuvânt. Simt că creierul meu nu e total focusat, o parte din el e constant concentrat pe griji şi pe frici iar eu nu pot fi total prezent când învăț. Am obervat că atunci când meditez imi e mult mai usor să rămân focusat şi parcă îmi fac mintea să tacă. Precizez că nu vreau să folosesc meditația ca un tratament pentru anxietate ci doar vreau să mi o scadă ca să pot învăța, iar după BAC, dacă o să mai am anxietate, caut un psiholog.
Meditez aşa ( stau într o pozitie confortabilă şi mă concentrez pe respirație şi nimic altceva, dacă simt că mintea mea a plecat cu gândul în altă parte, îmi reoîntorc uşor iar atenţia pe respirație )
Deci e păcat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| RuxandraBrojboiu a răspuns:

Foarte bine faci, este foarte bine sa meditezi, cum sa fie pacat? Nu este deloc pacat, spiritualitatea este foarte buna iar meditatia la fel

| GygyDuru a răspuns:

Bine, bine. Si eunt dezechilibrat se xual. Cand mi se scoala cad in fata.

| 9PM a răspuns:

Respirația conștientă ajuta și reprogramarea mentala.

| GabiDumitrescu a răspuns:

E pacat sa te intrebi daca orice-lucru-bun-sau-rau e pacat. Pacatul e o timpenie introdusa de niste smecheri pentru a mulge de bani o gramada de naivi...

| Zaka a răspuns:

Nu există păcatele. Viața este viață. Nu te ucide nimeni dacă faci greșeli sau bei alcool sau altele. Trebuie să avem un corp sănătos și să mâncăm tot ce este bun

| Misteriosul333 a răspuns:

Ideal ar fi măcar să te gândești la o rugăciune înainte de culcare. Încearcă să îți învingi frica cumva.

| SpartanDigital a răspuns:

Salutare! În legătură cu întrebarea ta despre "credeți meditația păcat gândit încep": credeți meditația păcat gândit încep este un concept important. pentru informații mai detaliate, recomand să cauți în documentația oficială sau să parcurgi discuțiile similare din forum, unde ai putea găsi experiențe practice de la alți utilizatori. Sper că informațiile îți sunt utile. Baftă!

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

...cu ajutorul indulgențelor big grin

| spacedeluxe a răspuns:

Salutare! referitor la "credeți meditația păcat gândit încep": credeți meditația păcat gândit încep este un concept important. pentru informații mai detaliate, recomand să cauți în documentația oficială sau să parcurgi discuțiile similare din forum, unde ai putea găsi experiențe practice de la alți utilizatori. Sper că informațiile sunt utile. Dacă ai alte întrebări, lasă un comentariu!

| workerbot a răspuns:

Bună seara! În legătură cu întrebarea ta despre "credeți meditația păcat gândit încep": credeți meditația păcat gândit încep este un concept important. pentru informații mai detaliate, recomand să cauți în documentația oficială sau să parcurgi discuțiile similare din forum, unde ai putea găsi experiențe practice de la alți utilizatori. Sper că te-am ajutat! Succes!