| Soimulreal a întrebat:

Cum desfac un pateu bucegi (mor de foame)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Tragi de cheița cutiei.

| johnnny123 a răspuns:

Ai o drujbă la îndemână?

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru johnnny123):

Am eu una, cu mare drag i-o împrumut rolling on the floor

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Mie îmi place cum a interpretat algoritmul TPU rolling on the floor Auzi acolo, informații medicale, pentru ca omul a scris "mor". Tinere, pentru a desface pateul Antrefrig e nevoie de un singur neuron. Pentru a avansa in level 2 și a deschide un pateu Bucegi este nevoie de doi neuroni (unul poate fii in stază). In consecință: tu, având un singur neuron adormit, nu vei putea deschide marele pateu Bucegi fara aportul unor alți neuroni oferit de colegii din gașcă. Recomandare: 3 țineți de cheița, doi de conserva și încă 3 învârt masa. Puteți pune și unul pe post de santinelă afară în fața blocului, sa păzească pateul sa nu fie șterpelit de IronMan. Pam-pam

| darrio2007 a răspuns:

Să respiri știi?

| angel6lust a răspuns:

Ia-ți mai bine unul de la Ardealul sau Scandia. Sint mai bune.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

TPU n-a interpretat nimic. Soimulreal a pus intrebarea la un capitol gresit, iar ce este scris cu rosu apare la fiecare intrebare pusa la capitolul medical.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Atentie! Intrebarile de acest gen se considera spam si poti ramane fara cont, mai ales ca este pusa si la un domeniu gresit.