Pentru inceput nu folosi aceleasi tacimuri sau vesela cu ceilalti * ii poti infecta
tratament
Se tamponeaza zona cu alcool (vodca, whisky) sau cu cafea rece.
Se unge herpesul de 2-3 ori pe zi cu o alifie cu propolis.
Se beau zilnic 2-3 cani cu infuzie de "trei frati patati".
Se taie o capsula de vitamina E sau de vitamina A si se unge herpesul cu uleiul din interior.
Se pun comprese cu infuzie din frunze de fragi.
Se zdrobesc cateva flori proaspete de galbenele, se inmoaie un tampon in sucul obtinut si se tamponeaza herpesul.
Se tamponeaza zona cu tinctura de propolis.
Se pun comprese cu suc proaspat de portocale si mere.
Se unge herpesul cu alifie de galbenele sau de roinita.
Cea mai la indemana pentru tine! pasta de dinti! da-te cu pasta de dinti pe herpes de cateva ori pe zi si iti va trece mai repede. eu am incercat si aciclovir dar pe tine nu te sfatuiesc. daca ai colgate cu ceva plante, propolis folosesti-o!
Du-te la farmacie si cumpara ceva antiherpes, lasa remediile naturale ca nu ti trece repede cu ele
Incearca Aciclivir.Se gaseste la farmacie este in jur de 5 lei si este foarte bun.
Si daca trebuie neaparat remediu natural, curata un catel de urturoi, taie-l in 2 si da-ti cu o parte pe herpes.Fa acest lucru de mai multe ori pe zi si va trece
Herpesul este un Virus, il avem cu totii insa se activeaza la anumiti factori externi. Herpes-ul e un virus general, el avand mai multe radacini (vezi herpes genital, sau cel care apare pe la gura) Metode de tratament sunt, pe scurta durata dar metode de anihilare totala nu sunt.
Multi incurca aftele bucale = eruptii ce apain interiorul gurii/buzelor sau chiar pe buze cu herpesul. Pentru afte, cel mai repede le rezolvi cu albastru de metilen! nu iti lua cele mais cumpe creme!
HERPESUL NU SE VINDECA PERMANENT!, poti incerca albastru de metilen, tincturi, ceaiuri, cremele cele mai scumpe, sau pur si simplu le lasi sa se vindece. Dar nu vor trece.
Sa nu mai mentionez ca diverse tipuri de herpes se pot lua siprin contact sexual sau sex oral neprotejat.
In speranta ca ti-am fost de folos,