POi... depinde ce griji ai...nu uita: importnata e sanatatatea si apoi grijile
Iremediabil.Doar Basescusi Boc poate sa ne scape de stres cind vor conduce tara cum trebuie sa avem serviciu salariu decent si tot ce ne trebuie o sa scapam de astea. Pina atunci trebuie sa mergi la medic sa ti prescrie reteta cu medicamente antistres,,
Eu cred ca mai intai de toate un om ar trebui sa se gandeasca la sanatatea lui si apoi la grijile cotidiene.Este drept ca nici grijile nu trebuiesc uitate, dar trebuiesc rezolvate cu mult calm si multa intelepciune.Va doresc numai bine.
Cred că ţine putin şi de voinţa fiecăruia să nu se lase pradă stres-ului. Grijile au fost, sunt si vor fi, inerente traiului de zi cu zi, asta e realitatea; unele mai mari, altele mai mici. Depinde în primul rând de tine să le ştii categorisi în funcţie de importanţă şi să nu te laşi pradă desnădejdii de câte ori dai peste una mai grea. Apoi, după rezolvarea problemei, care oricum nu poate fi ocolită sau neglijată, să te îngrijeşti si de sănătatea ta, adică să-ţi oferi un respiro pentru refacere fizică şi/sau psihică... plimbare, somn, relaxare de orice fel (sunt împotriva medicamentelor de orice fel, dacă nu sunt absolut inevitabile)![]()
În concluzie, reţeta mea ar fi: Cât mai mult calm (dimineaţa, la prânz şi seara)... mai ales având în vedere că dacă te laşi dominat de panică, rişti să faci mai multe greşeli, deci să-ţi amplifici problema
Sa ai ovointa de fier sa nu pui tot la suflet si sa te gindesti ca orice se intimpla este cu voia lui dumnezeu, mai rele mai bune asta e viata.asa ca capul sus
Pai, ce sa-ti zic? Gandeste-te ca intotdeauna dupa furtuna rasare soarele, ca dupa o perioada mai dificila, vine una frumoasa, de relaxare si liniste. Daca vrei sa realizezi ceva, ai un ideal si in drumul tau spre reusita trebuie sa faci anumite compromisuri sau sa treci peste obstacole, in loc sa te stresezi prea tare, gandeste-te la scopul tau initial, care merita toate eforturile.Asta te ajuta sa mergi mai departe.