| sebweb a întrebat:

Cum pot sa pun vreo 6/7 kg pe mine intr'un timp cat mai scurt big grin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
20 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

Justme_gossip_girl, Cryout nu il faceti sa bage prostii in el!

Sebweb, mamanca zilnic cate o portie de paste, mananca paine, mananca si dulcirui intre mese. de exemplu mananci 3 patratele de ciocolata, tu vei manca 6. happymananci un baton, mananci doua. si cred ca te vei ingrasa sa zicem o luna. Si a da. mananca si cartofi prajiti! dar nu in axces. happy

| gossipgirlxoxo a răspuns:

Te duci zilnic la McDonald si iti garantez ca te ingrasi, nu e o mancare sanatoasa dar iti garanteaza kg in plus. xoxo

| gossipgirlxoxo a răspuns:

Jeniffer, depinde si de metabolism.

| sergiu a răspuns:

Incearca sa iei niste vitamine B injectabile. Dupa ce faci o cura de 10 bucati (cate 1 la 2 zile, deci 20 de zile), faci o pauza de 1-2 saptamani, dupa care mai faci inca o cura de 10 bucati. Vitaminele B iti creeaza pofta de mancare, iar impreuna cu un program regulat de mese pe zi, ai putea ajunge la kilogramele pe care le doresti. Un prieten de-al meu a reusit sa puna in plus 8-9 kg in doua luni, prin metoda aceasta. Sper sa iti fie de folos... Oricum, incearca sa intrebi un nutritionist sau un doctor inainte ca sa fi sigur ca n-ai probleme. Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| kaTTsu a răspuns:

Te duci la tiganu dupa colt si mananci o shauuurma mancatias smug

| toffy a răspuns:

Pai mananca multa mancare (care contin grasimi ) si apoi punete la TV si poate mai si adormiwinking

| YoAnNa a răspuns:

Mananci pe la 12 noaptea ciocolata si tot felul de lucruri ce au kalori multe si in general mancare nesanatoasa...winking

| buldog a răspuns:

Pai trebuie sa mananci multe paste, sa nu depui efort si sa mananci inainte de a te culca. Sigur vei pune in + intr-un timp scurthappy
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti sa lenevesti prin casa, te uiti la tv in timp ce mananci niste chipsuri si bei colalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa*ti strici ficatul.:-s Baga la ciucalata in tine si energizant toata ziua si sa vezi ce te ingrasi.winking straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca sanatos pentru ca altfel vei avea probleme mai incolo si nu cred ca se merita.mult sport iti vaa modela corpul.bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am chinui de f. mult timp sa pun cateva kg pe mine siii. am ajuns la concluzia ca trebuie sa bag in mine enorm de mult dublu cat mananca ceilalti straight face am descoperit zilele trecute un site despre calorii cate trebuie sa consumi ca sa pui pe tine cam vreo 2000-3000[ depinde de cati ani/inaltime, si cate kg ai ] daca mananci in fiecare zi ai sanse mari sa reusestibatting eyelashes
Good luck si tie >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca fast food

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa manaci cat mai multa manacre tip fast-food sh vei vedea ca intr-o luna se vad bine rezultatelehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...eu am incercat cam toate in afara de injectia cu vitamine, fast food, cam scump pentru mine. in fiecare zii pizza si shaorma.alea costa fratilor.straight face

| B3bytzaa a răspuns:

Mananca mancare consistenta mai ales dupa 6 seara.Si incearca dupa fiecare masa sa stai vreo 20 min in pat fara sa faci efortbig grin

| deutzapusa a răspuns:

Si eu ma chinui de ani bun dar nu am reusit si am incercat tot felul de variante. cu McDonald mnanc zilnic acolo si nu se pune nimic. incearca cat mai multa mancare sanatoasa si bafta

| doreen a răspuns:

Vitamine CENTRUM (cate 1 buc /zi timp de 2 luni), 3 mese/zi + 2 mese (tip fast-food dar si cu multe...fructe)intre mese si exercitii fizice(cca 15-20 min)dimineata si seara. Recomand si cate o pastiluta /zi de esentiale care-i hepatoprotector pentru a contrabalansa eventualele efecte ale vitaminelor si meselor "prelungite"! Good-Luck! PS. Eu am luat 7 kg/2, 5 luni.

| deema a răspuns:

Citeste pe etichetele produselor cate calorii au si alege-le pe cele cu cele mai multe!
Poti sa cauti si pe net fructe, respectiv alimente care au cele mai multe. Cred ca te va ajuta blushing. si eu ma chinui de mult time si asa am pus in ultima vreme 2 kg aproape pe mine :d. Sanatateeeeeeee!