Justme_gossip_girl, Cryout nu il faceti sa bage prostii in el!
Sebweb, mamanca zilnic cate o portie de paste, mananca paine, mananca si dulcirui intre mese. de exemplu mananci 3 patratele de ciocolata, tu vei manca 6.
mananci un baton, mananci doua. si cred ca te vei ingrasa sa zicem o luna. Si a da. mananca si cartofi prajiti! dar nu in axces.
Te duci zilnic la McDonald si iti garantez ca te ingrasi, nu e o mancare sanatoasa dar iti garanteaza kg in plus. xoxo
Incearca sa iei niste vitamine B injectabile. Dupa ce faci o cura de 10 bucati (cate 1 la 2 zile, deci 20 de zile), faci o pauza de 1-2 saptamani, dupa care mai faci inca o cura de 10 bucati. Vitaminele B iti creeaza pofta de mancare, iar impreuna cu un program regulat de mese pe zi, ai putea ajunge la kilogramele pe care le doresti. Un prieten de-al meu a reusit sa puna in plus 8-9 kg in doua luni, prin metoda aceasta. Sper sa iti fie de folos... Oricum, incearca sa intrebi un nutritionist sau un doctor inainte ca sa fi sigur ca n-ai probleme. Succes!
Pai mananca multa mancare (care contin grasimi ) si apoi punete la TV si poate mai si adormi
Mananci pe la 12 noaptea ciocolata si tot felul de lucruri ce au kalori multe si in general mancare nesanatoasa...
Pai trebuie sa mananci multe paste, sa nu depui efort si sa mananci inainte de a te culca. Sigur vei pune in + intr-un timp scurt![]()
Bafta!
Si eu am chinui de f. mult timp sa pun cateva kg pe mine siii. am ajuns la concluzia ca trebuie sa bag in mine enorm de mult dublu cat mananca ceilalti
am descoperit zilele trecute un site despre calorii cate trebuie sa consumi ca sa pui pe tine cam vreo 2000-3000[ depinde de cati ani/inaltime, si cate kg ai ] daca mananci in fiecare zi ai sanse mari sa reusesti![]()
Good luck si tie >
Mananca mancare consistenta mai ales dupa 6 seara.Si incearca dupa fiecare masa sa stai vreo 20 min in pat fara sa faci efort
Si eu ma chinui de ani bun dar nu am reusit si am incercat tot felul de variante. cu McDonald mnanc zilnic acolo si nu se pune nimic. incearca cat mai multa mancare sanatoasa si bafta
Vitamine CENTRUM (cate 1 buc /zi timp de 2 luni), 3 mese/zi + 2 mese (tip fast-food dar si cu multe...fructe)intre mese si exercitii fizice(cca 15-20 min)dimineata si seara. Recomand si cate o pastiluta /zi de esentiale care-i hepatoprotector pentru a contrabalansa eventualele efecte ale vitaminelor si meselor "prelungite"! Good-Luck! PS. Eu am luat 7 kg/2, 5 luni.
Citeste pe etichetele produselor cate calorii au si alege-le pe cele cu cele mai multe!
Poti sa cauti si pe net fructe, respectiv alimente care au cele mai multe. Cred ca te va ajuta
. si eu ma chinui de mult time si asa am pus in ultima vreme 2 kg aproape pe mine :d. Sanatateeeeeeee!
NOnameLoveLaLaLa întreabă: