| ĿФsт a întrebat:

Cum scapi de tensiune mare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Hipertensiunea trebuie investigata, descoperita cauza si tratamentul optim. Pe langa asta, e nevoie de regim hiposodat, odihna, evitarea stresului. In primul rand trebuie urmat tratamentul medicamentos indicat de cardiolog, apoi se apeleaza la remedii naturiste, intrucat acestea sunt adjuvante. Daca mama ta stie ca e hipertensiva si nu a fost la cardiolog pana acum, insista sa mearga, hipertensiunea netratata face ravagii in organism.

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Depinde de cat de mare e si daca e un fenomen temporar sau e ceva permanent. Oricum daca e diagnosticata cu hipertensiune trebuie sa renunte la sare, la mancaruril grase si la dulciuri. Daca nici asa nu merge, trebuie sa se duca la doctor si sa ia un tratament personalizat.

| Kazimir a răspuns:

Cu betablocante luate de la medicul de familie (cu reteta ofc)

| tiriboxi a răspuns:

Buna One Day daca vrei sa stabilizezi tensiuna arteriala trebuie sa consumi citeva produse naturale care fac acest lucru si anume,usturoi,argi+, omega3, 9 pentru a intra in posesia lor la pretul cel mai mic contact tiriboxi@gmail.com sau tel 0765948501

| Tavy100 a răspuns:

Din cate stiu bei un ceai, si nu manca sarat daca ai probleme cu tensiunea, si bunica mea are probleme cu tensiunea si nu are voie sa manance sarat, iar cand creste bea un ceai si doarme iar peste o ora scade...

| ĿФsт explică (pentru Tavy100):

Pai mama are tensiune mare...mi-a zis ca o doare dupa gat, cu cateva minute inainte a baut un ceai de menta si a mancat ceva ...si a spus ca se duce sa doarme. pana maine dimineata are sanse scada tensiunea?

| Tavy100 a răspuns (pentru ĿФsт):

Pai, sunt niste sanse, dar daca se trezeste de dimineata, sa nu se streseze, ca daca e stresata de servici sau alte chesti, mai are si probleme cu tensiunea, daca sunt probleme ce nu pot fi rezolvate de odihna, du-te cu ea la un medic...