| Skipper12 a întrebat:

Cum se numeste boala cand vorbesti cu cineva decedat (Practic vorbesti singur?) Dau fundita big grin (pot da detalii)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Clorox a răspuns:

Sigur a innebunit! Cum am zis, persoanele care pierd alte persoane dragi au sanse sa comunice cu ei, doar sa-i simta si sa-i miroasa, dar nu-i vede sau aude!
Sigur nu-i medium, asa ca... Bunica ta este data peste cap rau! Sugerez s-o tineti departe de lame, cutite, lichide toxice, etc! Condoleante!
Daca ai nelamuriri da-mi mesaj in privat!

15 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Probleme cu capatana?

| Clorox a răspuns:

Esti bolnav mental!
Doar cei cu probleme mentale fac asta!

| Skipper12 explică (pentru Clorox):

Nu, nu eu am problema... Bunica paranoica care si-o merita...

| Clorox a răspuns (pentru Skipper12):

Am inteles, inseamna ca este nebuna! Sau este medium (Putin probabil)

Efectiv merge pe hol incepe sa planga si sa zica ce "rele" i-am facut si spune insistent "I-ama nicule";-; si cica i-am furat nu stiu ce si nu stiu ce...PE naiba! Daca merg la ea in camera le gasesc pe toate dupa pat...

Nu-i nimic omule nu ai de ce sa spui condoleante....Pana si fata ei s-a saturat de ea, matusa mea. Acum stiu de ce a trimis-o inapoi in romania...peste cateva zile vine si tusa sper sa o ia cu ea dar slabe sanse.(Si nu prea cred ca are de ce sa se sinucida tongue

Tratati-o cu atare, si eu sunt bolnav psihic...

Adica?

Nu conteaza! happy

Sigur a innebunit! Cum am zis, persoanele care pierd alte persoane dragi au sanse sa comunice cu ei, doar sa-i simta si sa-i miroasa, dar nu-i vede sau aude!
Sigur nu-i medium, asa ca... Bunica ta este data peste cap rau! Sugerez s-o tineti departe de lame, cutite, lichide toxice, etc! Condoleante!
Daca ai nelamuriri da-mi mesaj in privat!

| seth2016 a răspuns:

Vrea sa spuna ca s-a saturat de tine (sau de voi). Nu e bolnava la cap.

| Skipper12 explică (pentru seth2016):

Si noi suntem satui de ea a inceput prima oara cand a facut mama niste pilaf si a pus niste carnica in el -.- de prin 2014 martie a inceput.

| seth2016 a răspuns (pentru Skipper12):

Ma asteptam sa fie un sentiment reciproc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alzheimer,boala cunoscuta ca si dementa. Aceasta boala apare indeosebi la persoanele in varsta.

| Skipper12 explică (pentru anonim_4396):

Sunt foarte sigur ca nu are Alzheimer pentru ca din cate stiu boala aia te face sa uiti si ea isi aminteste bine chesti dementia ar putea fi o optiune

| FeraruMihai2000 a răspuns:

Schizofrenie.