Poti folosi o batista eu asa fac tot timpul, sau orice alt material. Dupaia o uzi cu apa rece la robinet. Dar cateodata nu se raceste asa de mult, asa ca eu o pun dupa ce am udat-o in frigider. Compresa e bine sa fie foarte rece, ca sa nu se incalzeasca dupa 2 minute
Compresa rece
ai inmoi in apa fie un servetel special, fie ceva textil.Scopul este ca acel material sa se raceasca si incalzirea sa se faca dupa ceva timp, nu imediat.
Inmoi o carpa sau un prosopel de bucataie in apa rece, il pui intr-o punga, eventual pui cateva cuburi de gheata, innozi punga si gata compresa
Compresa rece consta dintr-un material care se inmoaie in apa rece ca gheata, se stoarce si se aplica in diferite parti, ca de exemplu pe frunte sau in dreptul inimii. inainte de utilizarea ei, corpul trebuie sa fie totdeauna cald, de aceea, cand se foloseste la un tratament de incalzire, ea se aplica dupa ce corpul incepe sa se incalzeasca.
Fundita
?
Pune intrebarea ta si pe www.Raspuns-Rapid.info, poate gasesti raspuns si mai castigi si 3 cartele vodafone cu 1000 de minute si 1000 sms uri! www.raspuns-rapid.info/concurs