Ce intrebare e asta la misto? Clisma se face in fund ce beneficii nu intrebuintari, beneficii curatarea colonului de toxine, clisma nu se face zilnic doar la indicatia medicului si inainte de o investigatie medicala colonoscopia atunci bei fortrans lichid care ajută sa cureti colonul prin diaree
Cum și unde se face clisma? Acasă sai la spital, clinică.
Cine o face și unde pot găsi locurile amenajate unde se fac clismele?
O faci tu sau un asistent medical. Nu necesită loc amenajat, de obicei în baie.
Ce întrebuințări are? Curăță colonul.
https://www.drmax.ro/......ecomandata
Domnule adrian acum imi puteti raspunde si mie va rog frumos, telekinezia de ce nu a fost folosita in razboi sau pe Putin sa l elimine cu o lingura in cap de la distanta? sau in orice altceva, ca mie imi zicea un psiholog ca poate misca linguri sau n chestii, nu fac misto.
Domde ce nu a fost folosita in razboi nule adrian acum imi puteti raspunde si mie va rog frumos, telekinezia sau pe Putin sa l elimine cu o lingura in cap de la distanta? sau in orice altceva, ca mie imi zicea un psiholog ca poate misca linguri sau n chestii, nu fac misto.
Domnule adrian acum imi puteti raspunde si mie.
Da, pot, dar nu o să îți folosească la nimic. Nici mie că dezvălui faptul că știu prea multe, nici ție dacă o să afli despre cum se trăiește și se moare pe lumea aceasta. Unii care știu prea multe, mor fără să știe măcar de ce au murit și cine i-a. Nu ai vrea să ajungi să faci parte din categoria asta. Munkat bine, dormit bine, sculat mort.
De ce nu a fost folosita in razboi. A fost și este folosită, dar sub alte forme, nu cu lingura, așacum zicea pisicologul tău.
Dacă elimini pe Putin, ce rezolvi? El face parte dintr-un sistem. Nu sunt destule linguri pentru toți. Orice altceva, da. De fapt de la arcul cu săgeți, până la racheta balistică intecontinentală, toate sunt un fel de linguri de dat în cap la alții, de la distanță.
==========
Bun atunci daca se poate folosi si daca e cum zic psihologii, inseamna ca ar avea acces o buna parte a populatiei la asa ceva si ce ar insemna asta? ca ne-am ucide unii pe altii, ceea ce nu s-a intamplat, ca daca are acces psihologul meu am si eu si daca am eu inseamna ca poate avea acces oricine ca eu nu sunt vedeta si 2de ce se tin asa secret astea? de fapt care secret ca daca am aflat eu nu e greu sa afle si altii si chiar si asa daca omori pe Putin pot sa vina altii mai echilibrati emotional care sa nu apese pe buton si 3 asta ar insemna ca orice detine puteri din astea omoara in masa oameni
Si 4 oricum Putin asta si Hitler au dat sigur de multi care au telepatii si telekinezii si nu au suparat niciodata oare numai prin faptul ca erau sadici pe cineva cu puteri incat sa-i elimine?
De câte ori ai pus dacă în această întrebare, răspunsul este dacă. Îți răspund eu. Dacă nu se întîmplă. înseamnă că nu este așa, așa cum ai pus tu după cuvîntul dacă. Ai pus întrebarea, dacă e așa, atunci se întîmplă asta. Asta nu se întîmplă, deci nu este așa.
Mie imi era teama ca imi da psihologu cu o lingura in cap, pai a sarit pe mine niste caini fix cand sa-i trimit mesaj si cainele ala mi-au zis oamenii ca nici nu exista.
Mie imi era teama ca imi da psihologu cu o lingura in cap, pai a sarit pe mine niste caini fix cand sa-i trimit mesaj si cainele ala mi-au zis oamenii ca nici nu exista.
=====
Din asta se vede că pisicologul a reușit. Dai niște răspunsuri de parcă ai fi lovit cu lingura în cap de la distanță.
1. Ai 23 de ani și nu știi ce este aia o clismă?
2. Dacă nu știi ce este aia o clismă și nici la ce folosește, atunci de ce te interesează unde se poate face? Ești doar curios cum e?
3. "Locurile amenajate" unde se fac clismele sunt de regulă unitățile medicale. Nu există corturi amenajate în parcuri unde se fac clisme tuturor doritorilor.
Scuze ca ma bag si eu, am anxietate domnule Ionut si am vazut ca dvstra dati raspunsuri bune, m-am certat cu un psiholog si zicea ca el ar avea puteri telekinetice si telepatice poate sa-mi faca ceva? telekinezia nu am dovezi certe ca exista dar telepatia ar fi posibila.Se tine secret asta cred ca eu cred ca sunt spioni in armata si nu trebuie sa afle lumea de existenta acestor puteri.
Au fost niste incercari stipendiate de CIA pentru viziune la distanta prin mijloace paranormale, dar programul nu a oferit niciun element de spionaj actionabil. Este considerat un esec, in care mentorii au scapat repetat, din greseala cateva detalii care le permiteau subiectilor sa identifice reperele de test fara niciun fel de putere paranormala.
WaNTeD_4374 întreabă: