| Anna_4837 a întrebat:

Daca am amigdalita pultacee este in regula sa ma ud la cap? Mama imi tot spune sa nu deci eu nu pot sta asa. Ce sa fac...ma tine amigdalita asta de vreo 3 zile, da semne ca s-ar vindeca dar foarte greu si ma simt si foarte rau de la medicamente.Credeti ca daca ma spal pe cap are vreun efect pentru gat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fa cald in baie, spala-te cu apa calda, infofoleste-te bine si usuca-te imediat cu foenul indelung pana esti perfect uscata. Iti va incetini un pic insanatosirea, dar daca nevoia este atat de mare...

Abh
| Abh a răspuns:

Sigur ca te poti spala, poti sa faci chiar dus, cu conditia ca dupa aceea sa te usti bine si sa te bagi sub patura.

| tyana a răspuns:

Daca ai grija sa te usuci dupa ce iti speli parul, nu e nici-o problema.Nu poti sta nespalata!
I-ati medicamentele pentru gat si indicat ar fi sa stai in casa pana se rezolva. E bine sa eviti curentul, frigul ca sa te faci bine cat mai repede. Daca medicamentele prescrise de medic nu dau rezultate sa mergi din nou la control.Multa sanatate!

| BRG a răspuns:

Sărut mîna şi pe mine cînd mă doare în gît mă ţine o săptămînă, mă vindec greu că am şi diabet, dar la mine au efect pastilele strepsils încearcă şi tu. Multă sănătate. Cristi.

| lauratm a răspuns:

Nu cred ca e vreo problema daca te speli pe cap, dar poate ar trebui sa mergi la medic, poate ai nevoie de antibiotic.