| tonyc7 a întrebat:

Daca ati avut vreodata o cearta serioasa cu cineva, doar prin vorbe aspre (deci fara bataie), acel moment tensionat v-a provocat ulterior anumite stari de deranj in corp? Daca da, in care parte a corpului mai exact?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, cele mai mici degete de la piciorul drept.

| tonyc7 explică (pentru suntserios):

Daca mai raspunzi ironic iti dau block

| suntserios a răspuns (pentru tonyc7):

Si tu daca mai pui intrebari tampite fac un report pentru spam direct la admin. hai sa vedem

| tonyc7 explică (pentru suntserios):

Ia hai sa vedem. Daca intrebarile mele sunt tampite, atunci pentru ale altora 60% care se pun aici ar trebui desfiintat site-ul.

| gabicoo a răspuns:

Te referi la sexul de împăcare?

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai tu nu ai observat cand ti s-a intamplat? in zona inimii si la extremitati. Pentru ca acolo sunt presiuni si trafic mare de sange. In momentul cand intri intr-o cearta aprinsa, iti accelereaza bataile inimii. Lucru ce face ca sangele tau sa "fiarba". Corpul tau se pregateste din timp la o posibila bataie.

| tonyc7 explică (pentru StoicAnalysis):

M-am referit la momentul de dupa cearta. De plamani sau rinichi ce parere ai? Poate exista vreo legatura intre aceste organe si tensiunea acumulata sau deranjul mintii produs de cearta respectiva? Din propria ta experienta...

| StoicAnalysis a răspuns (pentru tonyc7):

Asta depinde de cat de afectat te lasi...Ce pot insa sa iti confirm sau sa iti spun cu exactitate, e ca supararile sau stresul in exces, pot favoriza aparitiile multor boli. De la diabet, dermatite, colon iritabil, pana la cancer...

De asta te si intreaba doctorii cand ai anumite boli psihice sau daca ai cancer, diabet, etc. Daca duci o viata echilibrata si fara stres sau suparari.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Poate pare ciudat sau nu, eu după ce mă enervez in adevăratul sens al cuvântului, cam 30-40 min simt dureri in zona ficatului si uneori chiar intepături in piept.
De tremurat si adrenalina nu mai spun, mereu fac flotări sau coreene pentru a mă calma

| Mag33 a răspuns:

Gatul, sezatia de sufocare.