Daca bei limonada facuta de tine din lamai, sigur ca nu-ti face rau. Daca bei solutie de sare de lamaie sintetica, sigur iti face rau la dinti, stomac, oase.
Eu imi fac limonada dintr-o lamaie o grefa si o portocala.Mai adaug si niste cuburi de gheata si miere.Este delicioasa si plina de vitamine!
Nu are nimic, este o bautura perfecta pentru vara... mai bine bei numai limonada decat totfelul de coloranti ca si cola, fanta, etc.
Nu, astea trebuiesc corpului, sa stii ca acidurile ( unele ) si sarea si etc ( fier, magneziu...) sunt necesare corpului, deci bea cat poti, numai sa nu crapi
Stii cum e ..corpul necestita cel putin 2l de lichide ..deci e ok sa bei si limonada cu toate ca aceasta contine lamaie.e un fruct bogat in vitamina C, e un excelent stimulent natural pentru ficat, prin capacitatea sucului de lamaie de a dizolva acidului uric si alte toxine acumulate in ficat, deci chiar iti recomand
Din cite stiu eu lamiile sint foarte rele pentru dinti, deci ar fi bine sa folosesti un pai sau sa-ti clatesti gura cu apa dupa ce consumi limonada
Pentru a fi sigur mai bine fa-ti o limonada din lamaie+apa+zahar fara sare de lamaie...nu stiu ce sa spun avand in vedere ca consumi limonada din belsug
Am anumite dubii in privinta"sarii de lamaie"
).
Pai e chiar recomandat sa bei apa cu lamaie=limonada. Dar sa fie cu lamaie facuta nu cu sare de lamaie sau suc din ala de lamaie cumparat.
anonim_4396 întreabă:
abbby întreabă: