| Shukacu a întrebat:

Daca beau mai mult de 1 l de limonada pe zi sau chiar mai mult are ceva?laughing Adica ma gandeam ca sa nu faca rau findca sarea de lamaie=acid citric si acidu citric stiti ce zic toti ca face rau..lamuritima si pe mine.
Mersi anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca bei limonada facuta de tine din lamai, sigur ca nu-ti face rau. Daca bei solutie de sare de lamaie sintetica, sigur iti face rau la dinti, stomac, oase.

| EmaS a răspuns:

Eu imi fac limonada dintr-o lamaie o grefa si o portocala.Mai adaug si niste cuburi de gheata si miere.Este delicioasa si plina de vitamine!

| pwp a răspuns:

Nu patesti nimic, din contra, iti face foarte bine happy

| HelpMeNow a răspuns:

Nu are nimic, este o bautura perfecta pentru vara... mai bine bei numai limonada decat totfelul de coloranti ca si cola, fanta, etc.

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Nu, astea trebuiesc corpului, sa stii ca acidurile ( unele ) si sarea si etc ( fier, magneziu...) sunt necesare corpului, deci bea cat poti, numai sa nu crapi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii cum e ..corpul necestita cel putin 2l de lichide ..deci e ok sa bei si limonada cu toate ca aceasta contine lamaie.e un fruct bogat in vitamina C, e un excelent stimulent natural pentru ficat, prin capacitatea sucului de lamaie de a dizolva acidului uric si alte toxine acumulate in ficat, deci chiar iti recomand tongue

| adrew a răspuns:

Din cite stiu eu lamiile sint foarte rele pentru dinti, deci ar fi bine sa folosesti un pai sau sa-ti clatesti gura cu apa dupa ce consumi limonada

| Creier a răspuns:

Pentru a fi sigur mai bine fa-ti o limonada din lamaie+apa+zahar fara sare de lamaie...nu stiu ce sa spun avand in vedere ca consumi limonada din belsugthinking Am anumite dubii in privinta"sarii de lamaie"laughing).

| xtinnuta a răspuns:

Pai e chiar recomandat sa bei apa cu lamaie=limonada. Dar sa fie cu lamaie facuta nu cu sare de lamaie sau suc din ala de lamaie cumparat.