Deci, o sa îți dau un raspuns 100% corect.
Daca te speli seara pe par si nu il usuci, dimineața s ar putea sa il ai inca umed si porii sa nu se fi închis, deci daca ieși din casa, sunt șanse de răceală.
Daca afara nu este vara, sa zic 25-30 grade, nu ai ce căuta cu parul ud afara.
Si chiar daca ti l ai uscat si ieși cu el afara, fiind frig... porii nu au avut timp sa se închidă si răcești
Nu e neapărat sa răcești pe moment...dar răceală o vei vedea sigur când vei face o sinuzita de toate zilele si nu ai sa mai poți scăpa de ea aproape deloc.
Deci, ai grija si usucă ti parul cat de puțin si ai grija sa nu ieși afara macar 15-20 ore după spălarea acestuia
Bafta
As putea sa ma spal seara pe cap, sa mi-l las un timp in prosop si inainte de culcare sa -mi usuc cu feonul partea care a ramas uda ca de dimineata sa am proii inchisi si sa nu racesc daca ies afara?
Sigur, poți sta cat vrei cu el in prosop, daca in cele din urma ți-o usuci cat de cat ca dimineața sa ai porii închiși
Buna
Racesti daca iesi imediat la plimbare.
In rest, nici nu este recomandat sa iti usuci parul fortat.
Eu dupa ce ma spal, stau cu prosopul in cap, avand in vedere ca parul este f lung, stau pana se usuca natural.
O seara buna
Pai,...daca ai părul scurt nu prea ai cum sa răcești si poți sa țil lași in prosop(așa fac si eu si am parul mediu dar n-am răcit niciodată din cauza asta)...dar daca ai parul lung îți recomand sa țil usuci!❇
Si...când te culci, trebuie sa pui prosopul pe perna ca sa n-o uzi si sa iei alt prosop(sau daca e prosopul lung sa învelești partul)pe care să-l așezi peste par.