Da dar o metoda mai buna e de a incerca sa iti depasesti timiditatea singur: incerci lucruri noi, vorbesti mai mult cu straini...
Buna. Eu am folosit terapia cu flori de bach pentru timiditate. si adio timiditate... cauta pe net." terapia cu flori de bach"...
Eu am trecut peste timiditate foarte usor, singura. Si acum inca mai am o urma, dar nu poti zice ca sunt foarte timida.
Cum ai trecut?
La mine a fost faptul ca m-am mutat la o alta scoala din clasa a 5a, si cum scoala aia avea doar clase de gimnaziu si liceu, mi-a fost foarte usor sa ma integrez, avand in vedere ca toti erau noi in scoala aia. Inainte eram extrem de timida, adica nu vorbeam cu nimeni. Nici acum nu vorbesc foarte mult, dar nu mai sunt timida. Pot merge la o persoana pe strada si sa intru in vorba fara nici o problema
Nu cred ca trebuie sa te duci la psiholog ca sa nu mai fi timid. Majoritatea oamenilor repeta in oglinda. Eu as zice sa-ti impui faptul ca nu ai nimic de pierdut daca esti tupeist. Si eu eram timida, dar cu timpul am modificat asta. Incearca sa exersezi un fel de moment in care esti pus intr-o situatie in care ai nevoie de tupeu. Nu m -am exprimat foarte corect, dar nu stiu cum sa explic mai bine.
Posibil dar trebuie sa faci si tu cate ceva, aici ma refer in viata ta, nu te poti astepta de la altcineva sa te faca asa cum vrei tu numai prin vorbe, te va ajuta, dar faptele tu va trebui sa le faci
Te poti trata si singur! Eu m-am tratat si sunt foarte bine acum sunt mai indraznet si sigur pe mine.nu e nevoie de psiholog.
20 de grame de vin sau ciocolate cu alcool si disparea timiditatea ta in citeva minute ) succes
Avand in vedere ca te cheama,, Criminalul,, eu nu cred ca esti timid. si da poti sa mergi la psiholog
Buna. si eu sunt foarte timida si incerc sa ma,, bat,, cu timiditatea. am incercat sa vorbesc mai mult cu profesorii cat mai mult si mai deschis. si de fiecare data imi,, apare un robotel in cap,, care imi spune ca s ar putea sa imi face ceva aceea persoana... si eu incerc sa il elimin...
Incearca sa fii mai deschis si mai pozitiv cu lumea. ma refer ca sa vorbesti si sa fii mai,, tare,, in gura!
Nu stiu cum sa iti explic, nu stiu daca ai inteles ceva. Sper ca ti am fost de autor cu ceva! :*