Până la urmă tot în pardesiu de scânduri ajungi - Veeeșnica pomenireeeee!
Trăiește românește: pită, slană, ceapă și pălincă - așa au ajuns bunicii noștri să trăiască 90 de ani.
Da, sportul menține în formă, flexibil și mai tonifiat corpul, mușchii, oasele. Oamenii care fac sport regulat arată mai tineri, sunt mai sănătoși, dar aici nu mă refer la cei care își umflă mușchii și bagă în ei pudre. Ci de cei care aleargă, lucrează tot corpul armonios pentru tonifiere, nu doar anumiți mușchi exagerat.
Poate nu vezi tu diferențe mari, însă corpul tău simte diferența dacă faci mișcare constant și cu trecerea timpului vei vedea că ești mai tonifiat și flexibil decât cei care nu fac mișcare deloc. Dacă vrei efecte mai vizibile, mergi la alergat sau la sală, ori acasă, dar lucrează tot corpul.Așa te menții tânăr și întârzii îmbătrânirea, durerile și problemele vârstei. Dacă lucrezi doar bicepșii de exemplu, în timp te trezești cu dureri de spate, picioare, articulații, căci pe ele le neglijezi.Nu umfla o parte prea mult, ci tofiază-le pe toate egal. ori dacă ai o problemă cu burta, insistă acolo, dar lucrează și mâini, picioare, spate, cardio.Previi și multe boli dacă faci un sport focusat pe tot corpul.
Daca bagi in tine 5000 de calorii si consumi 2000, cred si eu ca nu te mentii... Iar mersul pe jos nu se compara cu alergarea sau ciclismul.
Nu consum nimic, nici nu mananc cine stie ce, acasa mananc oua, cartofi, rosii, branza, mamaliga, mai mananc pizza, shaorma, kebab
Pai depinde si de cantitati. Din ce vad, carbohidrati si grasimi la greu, proteina mai putin...
Am 60 de kg
Ce ar trebui sa mananc?
Miscare + proteine = mai si pui pe tine.
Foloseste si tu un calculator de ala de calorii si nutrienti. Sau mergi la un medic nutritionist.
Ce mancare ar trebui sa mananc?
Da, chiar poate lungii viața cu câțiva ani plus mai de calitate (sănătatea) deci ai multe avantaje, și la creier, și la starea emoțională, psihică.