| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Daca mananci fast food o data pe saptamana e ok?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
22 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mai bine deloc sau cel mult o dată pe lună.

| VulpeaDinUmbra explică (pentru gabicoo):

Cum as putea sa fac atunci? Ca sambata nu se face meniul zilei si ce nu e la meniu si e mai sanatos e mai scump, si atunci numai astea fast food sunt mai ieftine, cum as putea face atunci? Daca nu imi duc de mancare de acasa

| gabicoo a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Dacă ești la muncă atunci nu ai de ales.

Pai nu e munca fizica, e de birou

Sau oricum n am de ales?

Atunci încearcă să păcălești foamea cu un iaurt și un croissante, până ajungi acasă.

Sau daca imi cumpar sandvis cu ton e bine? E mult mai sanatos oricum, nu?

Mai bine iaurt și croissante. Eu evit tonul. Ce se găsește la noi nu este ton de captură - e ton de acvacultură crescut în țarcuri și hrănit cu toate nenorocirile. Iar peștele în general este un produs ușor perisabil și este de evitat pe timpul verii.

| Frank51 a răspuns:

Ok din ce punct de vedere? Si fastfoodul are o nuanță, există fastfood care este aproape fără probleme, si fastfood care provoacă chestii.

De exemplu, un burger de vită este 10 nivele peste o shaorma cu de toate si 3 sosuri grase.

O dată la oricât te simți tu bine mănâncă ce dorești, este mai sustenabil psihologic să mănânci echilibrat.

| ReddY25 a răspuns:

Se poate și mai rar de atât

| mODIN a răspuns:

Deci 20 de mese sănătoase și una fast food? Da, categoric e ok

| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui mai rar.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Eu zic ca e ok săptămânal. Sunt care manca zi de zi. Eu în săptămâna în curs am halit 2 shaorma mari, un kebap și o pi,, a la 600 grame. Mănânc destul de des și nu am probleme. Meniul zilei e scump felul 2 îți dă ca la o pisică laughing și e 30 lei.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Baga în meniu și 3 mici big grin Eu cer un singur tip de sos, nu 5 tipuri sau câte are

| angel6lust a răspuns:

Nu. Dar depinde și cantitatea, și cât sport faci.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Nu prea, ai şanse să faci cancer repede, mai bine mergi o dată pe luna.

| VulpeaDinUmbra explică (pentru Alex765431):

Si atunci ce as putea sa mananc sambata la munca? Daca nu imi aduc de acasa mancare. Ca sambata mai mult prostii iti poti cumpara, ca si meniul zilei de exemplu, nu se face sambata

| VulpeaDinUmbra explică (pentru Alex765431):

Iar ce nu e la meniul zilei e mai scump, si atunci numai prostiile astea sunt mai ieftine

| darrio2007 a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

La ce birou lucrezi dacă mergi si sâmbăta?

| Bombasar a răspuns:

Eu mananc cate o shaorma zii de zii si mai sunt si slab, si n-am nici pe dracu.
La fel si aia care si fumeaza si beau ca prostii din viciu, si in medie traiesc mai mult ca cei care nu o fac, insa depinde si de probleme/stres si situatia personala.

| laptecucereale22 a răspuns:

Incearca sa cauti meal prep pe tiktok si poti aduce mancare facuta de tine, poti sa faci orice si ceva simplu, si nu trebuie neaparat sa il reincalzesti, ia-ti o caserola cu capac si pui acolo ceva mai bun decat ai comanda si poate si mai ieftin. recomand airfryer pentru a gati acasa mancare repede.

Întrebări similare