| Ion_Geanina_1999 a întrebat:

Dacă sunt la dietă pot mânca Bake Rolls sau stixuri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| sorinake a răspuns:

Sunt carbohidrati, normal ca nu ai voie sa consumi asa ceva. Au faina alba la baza.

Daca vrei sa stii ce carbohidrati poti consuma http://www.csid.ro/......-15445129/

| minrest a răspuns:

Ce rost are dieta la copii? Copiii cresc si greutatea se regleaza in permanenta. Daca esti bolnava, da, inteleg, dar daca nu, nu are rost sa tii dieta.

| Ion_Geanina_1999 explică (pentru minrest):

Am 1,46 cm, 60-65 de kg. Medicul endocrinolog mi-a dat dietă, în urma analizelor

| Yon1470 a răspuns (pentru Ion_Geanina_1999):

Da,trebuie sa mai slabesti. La varsta si inaltimea ta ai ceva kg in plus si trebuie sa scapi de ele acum cat esti tanara.Bke Rolls ingrasa sa stii, pentru ca contine faina si ulei vegetal.Degeaba mananci putin, daca nu mananci ce trebuie.

| minrest a răspuns (pentru Ion_Geanina_1999):

Asa, da. La recomandarea doctorului, sigur ca da. Ambele produse sunt pe baza de faina alba, e bine sa nu le consumi si sa le eviti si dupa dieta.

| Ion_Geanina_1999 explică (pentru minrest):

Eu am uitat să întreb medicul dacă am voie să mănânc Bake Rolls sau stocuri, și de aceea am întrebat aici

| minrest a răspuns (pentru Ion_Geanina_1999):

Nu ai voie. Asta ti s-a si raspuns.

| WaterDrop a răspuns:

Poti manca orice atata timp cat o faci cu masura. Poti manca 10 bake rolls nu toata punga.

| Yon1470 a răspuns:

Bake Rolls ingrasa si nu ti-o spun la misto!

| farfuriaverdex a răspuns:

Si faradieta tot ar trebui sa eviti produsele respective, nu au proprietati care sa iti ajute corpul in vreun fel, doar te ingrasa si mai au si o gramada de e-uri

Întrebări similare