| GamingSoloInRetea a întrebat:

De ce exista încă oameni care cred ca nu a existat niciodată covid-19? Încă sunt oameni care afirma după 5 ani ca nu a existat niciodată virusul și ca de fapt toți oamenii din toată lumea au murit de alte boli! Mai mult, spun ca nu numai vaccinurile pentru covid nu au fost bune ci toate vaccinurile și conving mai mulți oameni sa nu se vaccineze cu niciun vaccin! De ce încă ar mai face asta după 5 ani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Oamenii sunt atrasi de conspiratii si mereu vor exista oameni gata sa le creada.

| qgenius153 a răspuns:

Pentru ca exista prosti de astia ca tine care pot sa faca si cel mai placut lucru sa fie naspa, de aia, fiindca lumea nu vrea sa fie asociata cu tine!

| GamingSoloInRetea explică (pentru qgenius153):

Abia aștept sa dea o lege pentru vaccinarea obligatorie pentru toți in caz de pandemie! Sa vedem atunci dacă ne mai puneți in pericol auristilor!

| GamingSoloInRetea explică (pentru qgenius153):

Locul vostru pentru zadarnicirea combaterii bolilor și discriminare pe baza orientării sexuale e alături de guru al vostru și de celalalt huligan la răcoare

| qgenius153 a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Imi place cand plangi, ca stiu ca voi sunteti doar niste idioti care stau in beci si comenteaza rahaturile astea. Esti un ipocrit totalitar care doreste libertate numai cand lumea gandeste la fel ca el.
Meriti tras in teapa mwistule.